Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
byseyyah' Alıntı:
Teşekkür ediyorum , iltifat ediyorsunuz ancak sivasspor tamamda, biz daha o kadar olamadık. Asıl anadolu aslanları sivas ikiteker grubu idi, tekrar kendilerine teşekkür ediyorum.
Selamlar
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
Arkadaşlar etkinliğimize emeği geçen herkese başta Bülent abi,Mustafa Abi,Ömer abi ve şehir dışından gelerek bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlara çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda yeni faaliyetlerde bir araya geliriz..
kht58' Alıntı:
Arkadaşlar etkinliğimize emeği geçen herkese başta Bülent abi,Mustafa Abi,Ömer abi ve şehir dışından gelerek bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlara çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda yeni faaliyetlerde bir araya geliriz..
kht 58 aramıza hoşgeldin bak önce ben teşrif ettim sivasa şimdide sen bizim aramıza geldin hoşgeldin tekrar isminide alalım kimdin yoksa bizim iki tekercilerdenmiydin