Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
eveeet kırat geldi arkadaşlar bülent ben sana demedimi bu o çamuru gördü bir kere girmeden gelmez bak çamura soktun nasıl tıpış tıpış geldi bir kaç çamurlu fotosunu atayım sonra ben gider sanayide çoook işim olacak bu hafta herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
not : bu arada kırat diyorum arabama kırat deyip geçmeyin bide onu tersden okuyun
bülent kim pis etmişse ellerine sağlık bu gün yıkatıp garaja çekiyorum kıratı gece pompasını söker yarın bi aksilik olmazsa kargoyla gönderirim size. artık kırat kış uykusuna yatar adventure ye kadar çalışmaz
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
gozun aydin Tarik .. kavusmussun kiraT'ina ..
Bu arada Omer beyin hatirlatmasi iyi oldu .. organizasyonun iletisim sorumlusu Kaan beyden yeni CB arac telsizimin PMR telsizlerle gorusemiyecegini ve Telsizlerle ilgili bilmedigim bircok noktayida ogrenmis oldum .. Neyseki Bulentin aracindada CB vardida .. birkac kere mandala bastik