Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
tugsan75' Alıntı:
Bir Sivaslı olarak konuyu başından beri takip ediyorum ;D ve bu organizasyonda emeği geçen herkezi tebrik ediyorum,dışardan izleyenler için kolay gözüksede aslında çok zor bir işdir bu tarz etkinlikleri hazırlamak.Gece gündüz demeden,işinden gücünden olur insan ama offroad aşkı işte ;D Eminim hergeçensene daha süprizlerle dolu,bu tarz başarılı organizasyonlar yapacaksınız. 8)
teşekürler abi evet organizasyon işi gerçekten zormuş son bir hafta cebim hiç susmadı işleride astık ömer bey yoldan geldi çalıştı kütükleri yerleştirdik kazma kürek çalıştık valla havada çok güzeldi tanıtımımız biraz zayıf oldu ama müthiş ses getirdiğimize inanıyorum
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
ata036' Alıntı:
ya bülent ne yapmışın sen çıkamamışsın çamurdan senin ayağın benzinliye alışmış bide benim lastikler kötü üzerine gödüğüm kadarı ile araca kıyamıyorsun ne vardı ya kendi araban bas yırt şu lastikleri çok teşekkürler kardeşim benim videoyu buraya atmaya çalışıyorum ama yapamadım bilen varmı video nasıl atılıyor bilgisayarcıya bak hele bi video atamıyor diyecekler şimdi
abi ödüm koptu zorlayamadım ki bir tarafına bişi olur diye lastiksiz arabayla çok gittik off-road biliyorum sen bize güvenirsin yansa sesin çıkmaz ama emanet bişi olur dedim dizel benzinli fark etmez cigerini sökerimde kıratı sana kavuşturmam lazımdı üzerini çamurladık gönderdik
selamlar
Gercekten organizasyonun tum mali yukunu karsilayacak ciddi sponsorlar olmadan boyle bir etkinligi gerceklestirmek cok zor is .. bildigim kadariyla isin maddi boyutunu ya tumuyle yada cok buyuk bir bolumunu organizasyon komitesindeki arkadaslarin kendileri karsiladilar.. maddi yonu olaki tumden sponsorlar tarafindan karsilansaydi bile Bulent beyin hakli olarak belirttigi gibi kisisel buyuk ozveriler gerektiriyor.. bunu yapabilmek icin ise ancak ve ancak karsilik beklemeden bu olaya gonul vermek.. istemek gerekiyor...
Sivasli arkadaslar bence bunu cok iyi basardilar.. kendi adima tekrar tekrar kutlar, tesekkur ederim ..
Ertugrul
bir sakincasi yok burdanda alirizda ... daha yuksek cozunulurlukte bir CD / DVD'de olsa olurdu ... tesekkurler
( Co-Pilot kıraT'ı goruyorsunuz .. çamur çukurundan eğimli parkura girerken aracın dengesini sağlamak icin kendini dışarı atmış.... Tarık bırde Pilot olarak kendisi yarışsaydı artık sonucu tahmin etmek zor değil )
tugsan75' Alıntı:
Bir Sivaslı olarak konuyu başından beri takip ediyorum ;D ve bu organizasyonda emeği geçen herkezi tebrik ediyorum,dışardan izleyenler için kolay gözüksede aslında çok zor bir işdir bu tarz etkinlikleri hazırlamak.Gece gündüz demeden,işinden gücünden olur insan ama offroad aşkı işte ;D Eminim hergeçensene daha süprizlerle dolu,bu tarz başarılı organizasyonlar yapacaksınız. 8)
Tuğsan bir sivaslı olarak bunu sana yakıştıramam. Ne demek "yapacaksınız" .Herzaman istanbuldamı olacaksın, seneye gelirsin beraber birşeyler düzenleriz. Senin tecrübelerine ihtiyacımız var. Tamam .
Off_Road' Alıntı:
Gercekten organizasyonun tum mali yukunu karsilayacak ciddi sponsorlar olmadan boyle bir etkinligi gerceklestirmek cok zor is .. bildigim kadariyla isin maddi boyutunu ya tumuyle yada cok buyuk bir bolumunu organizasyon komitesindeki arkadaslarin kendileri karsiladilar.. maddi yonu olaki tumden sponsorlar tarafindan karsilansaydi bile Bulent beyin hakli olarak belirttigi gibi kisisel buyuk ozveriler gerektiriyor.. bunu yapabilmek icin ise ancak ve ancak karsilik beklemeden bu olaya gonul vermek.. istemek gerekiyor...
Sivasli arkadaslar bence bunu cok iyi basardilar.. kendi adima tekrar tekrar kutlar, tesekkur ederim ..
Ertugrul
teşekürler abi övgü dolu sözlerin bizi motive ediyor
sizler gelmeseydiniz hiç bir kıymeti yoktu
yaptığımız herşey siz değerli konuklarımız içindi ve az bile yaptık