Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2
kht58' Alıntı:
abi araban sanayideydi bugün naptınız balık tutmaya nivayla mı gittiniz
var ya aklım kaldı keşke bende gelseydim diye nasıldı bari anlatta biraz hevesleneyim yaa
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
melinda' Alıntı:
çoçukalrınız allh bağıslasın çok tatlılar bülent beyorganizasyona katılamak istedim ama nasib olmadı
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar gerçekten güzel bir organizasyon olmuş emeği geçenlere teşekkürler özellikle bülent bey ve planlama müdürümüz sivasımızı böyle bir etkinlikle tanıştırdığı için
yeni etkinliğini sabırsızlıkla bekliyoruz
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
mustafa beyin kanına girdim virusu bulastırdım hafta sonu urfaya gitti 3 tane defender alıp sivasta safari turu benzeri bişi yapıcak bizim hazırladığımız parkurda off-road kiralaması yapıcak nasıl fikir bence mükemmel ancak urfadaki araçları beğenmemiş kayseri ve ankarada bakıcak ;D ;D
kokteknik' Alıntı:
mustafa beyin kanına girdim virusu bulastırdım hafta sonu urfaya gitti 3 tane defender alıp sivasta safari turu benzeri bişi yapıcak bizim hazırladığımız parkurda off-road kiralaması yapıcak nasıl fikir bence mükemmel ancak urfadaki araçları beğenmemiş kayseri ve ankarada bakıcak ;D ;D
Cok guzel ve eglenceli bir fikir tabii.. umarim hayata gecirebilir ... Kayseride 2-3 tane duz Diesel defender bildigim kadariyla halen var..motor durumlari iyi degilmis diye duydum ama kiralik safari turlari icin yeterli olabilir fiyati uygun gelirse ( 12 bin civari ) .. birde resmi kurumlardan cikma defender'larin en iyi durumdakileri MKE Izmit depolarinda old soyleniyor (Kayseri /Ankara bolgesindeki araclarin ic anadolu ve doguda agir sartlarda hizmet etmesi nedeniyle cok yipranmis oldugu..) ordanda arastirmasini tavsiye ederim ..
Selam / Ertugrul