Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
heyyy arkadaslar hadı offroad neyse ama balıkcılıgıma laf soletmem takarım kancayıı haaaa ona goree bı gun ayarlayalım hep berabar gıdelım balıga gorun balık nasıl tutulur
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
kokteknik' Alıntı:
mustafa beyin kanına girdim virusu bulastırdım hafta sonu urfaya gitti 3 tane defender alıp sivasta safari turu benzeri bişi yapıcak bizim hazırladığımız parkurda off-road kiralaması yapıcak nasıl fikir bence mükemmel ancak urfadaki araçları beğenmemiş kayseri ve ankarada bakıcak ;D ;D
bülent kardeş kanına girmek değil güzel fikir ama sen de bir adat defender var bayağı para harcamışsın mustafa abi her seferinde kayseriyemi gelsin üç adet olunca
corvette' Alıntı:
heyyy arkadaslar hadı offroad neyse ama balıkcılıgıma laf soletmem takarım kancayıı haaaa ona goree bı gun ayarlayalım hep berabar gıdelım balıga gorun balık nasıl tutulur
landcı-38' Alıntı:
bülent kardeş kanına girmek değil güzel fikir ama sen de bir adat defender var bayağı para harcamışsın mustafa abi her seferinde kayseriyemi gelsin üç adet olunca
wayy ertugrul abı sende mı abı sen gel bak ne balıklar tutarız bız balıktan cok omer abıyle gezmek ıcın gıttık dogayla ıc ıce olmak ıcın abıcım saygılar
valla bülent seninle çalışmak süper olurduda bu fiyat kurtarmaz ama istersen e- ticaret kısmını ben burdan sana hallederim yani o kısmı en azından senin üstünden alabilirim banada en azından bi meşgale olur çok boş kaldım ben bu günlerde 300-400 hasta yetmiyo bana akşamda 5 den sonra evdeyim sıkılıyorum
ev tutacan bilmem ne aç kalırım ben orda