Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
cidowsky' Alıntı:
valla bülent seninle çalışmak süper olurduda bu fiyat kurtarmaz ama istersen e- ticaret kısmını ben burdan sana hallederim yani o kısmı en azından senin üstünden alabilirim banada en azından bi meşgale olur çok boş kaldım ben bu günlerde 300-400 hasta yetmiyo bana akşamda 5 den sonra evdeyim sıkılıyorum
ev tutacan bilmem ne aç kalırım ben orda
Diger resimler özel olduğundan ... kişiye özel DVD olarak gönderiliyor ... DVD sana henuz gelmediyse sana ait özel bir görüntü olmayabilir ...
Bende bekliyorum belki benimde yoktur ...
bu arada bademcikler nasıl ?//.. umarım tamamen normalleşmistir .... tekrar geçmiş olsun ... / Selam
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
abi bademcikler patolojide nasıl olduklarını bilmiyorum ama benim bademciksiz kalan boğazım delinmiş gibi bir hafta ne çektiğimi bir ben bilirim
şuan allah a şükür iyiyim ama bir haftada yiyemediğim yemeklerden oluşan farkı kapatmaya çalışıyorum zira 4 kilo verdim
Off_Road' Alıntı:
Diger resimler özel olduğundan ... kişiye özel DVD olarak gönderiliyor ... DVD sana henuz gelmediyse sana ait özel bir görüntü olmayabilir ...
Bende bekliyorum belki benimde yoktur ...
bu arada bademcikler nasıl ?//.. umarım tamamen normalleşmistir .... tekrar geçmiş olsun ... / Selam
Tebrikler arkadaslar sonunda fethettiniz demek sevindim .. dikkkat ettiyseniz ogun ben tirmanmayi hic denememistim (ev sahibi arkadaslar alinip gucenmesin diye .. )