1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,487
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

sizden korkulur arkadaş yememiş içmemiş gidip odağa çıkmışlar helal olsun valla

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2

he valla hıc akıllı yok kı aramızda en akıllısı ömer abı o da yok oluyo resımde bak ;D ;D

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

bu durumda en akıllı olmayanınız ben oluyorum sanırım teee ankaralardan kalkıp geldiğime göre oralara ;D

cidowsky' Alıntı:
bu durumda en akıllı olmayanınız ben oluyorum sanırım teee ankaralardan kalkıp geldiğime göre oralara ;D
orda dur çiğdem bu işi km hesabına vurursak ben ne oluyorum

ata036' Alıntı:
sizden korkulur arkadaş yememiş içmemiş gidip odağa çıkmışlar helal olsun valla
yok abi yemeden içmeden dersek yalan olur tırmanış keyfinin devamını mangalla süsledik

kht58' Alıntı:
yok abi yemeden içmeden dersek yalan olur tırmanış keyfinin devamını mangalla süsledik
oyyy oyyy oyyy elbet bir gün yine gelecem sivasa içimde kaldı ya o dağı birde ben fet edeceğim siz merak etmeyin

ata036' Alıntı:
oyyy oyyy oyyy elbet bir gün yine gelecem sivasa içimde kaldı ya o dağı birde ben fet edeceğim siz merak etmeyin
bekliyoruz cigerim inşallah bir daha gelirsin biliyorsun
butun yollar sivastan geciyor
ama lütfen EURO DİESEL

ata036' Alıntı:
Evet abi ne zaman istersen başımızın üstünde yerin var ama lütfen EURO DİESEL

valla tarık ben o cümleyi yazarken aklımada gelmedi değil senin durumun ama genede seni akıllılar sınıfına koydum

kesinlikle korkut EURO DİZEL
çiğdem alemsin valla akıllıymış akıllı dediğin adam arabayı düzeltir düzeltmez sivasa gitme hayalleri kuruyor 8) haberin ola şimdiden bana bir rapor hazırla

off-road bir hastalıksa...
bizim mutlaka karantinaya alınmamız gerek ;D ;D ;D

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2

demek kı hepimiz de delılık hat safada bencede acilen karantina ama bıraz delı olamazsak ta hayatın tadı yok beeeehh ben delılıge razıyım

hepinizden özür dilerim içinizdeki bastırılmış duyguları açığa çıkardım ;D ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
hepinizden özür dilerim içinizdeki bastırılmış duyguları açığa çıkardım ;D ;D ;D

ulaaa bülent bende o kıratı oraya getirip senin avatarındaki resimdeki gibi şahlandırıp buraya koymazsam tarık değilim gıcıklığınamı koymuşun o resmi oraya kardeşim ;D

ata036' Alıntı:
ulaaa bülent bende o kıratı oraya getirip senin avatarındaki resimdeki gibi şahlandırıp buraya koymazsam tarık değilim gıcıklığınamı koymuşun o resmi oraya kardeşim ;D
kurban bayramını iple çekiyorum ikinci günü sivasta yokum artık biryerlerlerde buluşruz
dizeller şahlanmaz diyorum kaçıyorum ;D

kokteknik' Alıntı:
kurban bayramını iple çekiyorum ikinci günü sivasta yokum artık biryerlerlerde buluşruz
dizeller şahlanmaz diyorum kaçıyorum ;D
o şoförden şoföre değişir bu arada benim kurban bayramı yattı şimdiden haberin olsun bi yere gidemeyeceğim