1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 472
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,849
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

murat abi senin tam karşından da bu kare çıktı

Etiketler
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

murat067' Alıntı:
sivasın meşhur ustası ve yemeği közde mandalina

Arkadaşlar mıntıka temizliği yaparken mandalina torbasınıda ateşin içine atmışlar. Dolayısı ile yiyemedik.

Ya bu boyutlandırma için bir çare bilen yokmu. Tek tek uğraşmaktan canım çıkıyor.

aynadan yansımış gibi olmuş pınar ..
ömer abi neden öle diyosun mandalinalar soğuktan donmuş siz demedinizmi şunları közleyip yiyelim diyeee : : : : : ;D ;D

corvette' Alıntı:
a bı landını baska bı land cıya bırakırsın sımdı sen bıze de vermessın kı sokalım parkura

banamı dedin anlamadım eğer banaysa land ve cj emmi oğlıudur sende binebilirsin kardeşim nasılsa araba sivasda :d

murat067' Alıntı:
aynadan yansımış gibi olmuş pınar ..
ömer abi neden öle diyosun mandalinalar soğuktan donmuş siz demedinizmi şunları közleyip yiyelim diyeee : : : : : ;D ;D

iyide ben kimseye söylemezsin diye düşünmüştüm.

Arkadaşlar mıntıka temizliği yaparken mandalina torbasınıda ateşin içine atmışlar. Dolayısı ile yiyemedik. kim demiş yiyemedik diye ben o ayırılanları torbaya güzelce topladım ve bi kaç tane yedik son ana kadar o mandalinalar duruyordu baktım en son siz bizi terketmişsiniz çay içmeye gitmişsiniz o arada mandalianalarda hoop çöpe gitti

sonradan aklıma geldi mandalinalar.. çaya gitmez onları yerdik ;D ;D közdeee, hiç denenmemiş bir tarz..

işin şakası bir yana ... benden ve ocak başındaki arkadaştan ( özür BAŞ HAKEM !! ) başka da köz de mandalinayı TADanı görmedim .. tadı güzeldi

koz de mandalına ama erken almısız bak hala kızarmamıslar ;D

ben daha önce böle şaşakolozluklar yapıp pikniklerde közlenmiş mandalina yemiştim fenada olmuyo hani

....

Ömer.. küçültmek istediğin resimi e-maille gönderir gibi işaretlersen (sonra o e-maili gondermeden ) baska bi yere kopyalaman ve istediğin boyuta indirmen kolaylaşır.. yada fotografi cekerken cozunulurlugu e-mail boyutuna ayarlanabilir.. daha kolay bir yolunu bende bilmiyorum ne yazikki ...

Öncelikle bu etkinlik fikrini düşünen kokteknik (Bülent kök ) dostuma, ve yardımlarını esirgemeyen Mustafa Aslan'a, Corvette (Süleyman Güleçyüz, Güleçyüz oto), Hüseyin Demiral abimize, ece618 ( Pınar Yaşar ), Bizimle beraber olarak renk katan sivas ikiteker racing ekibindeki arkadaşlarımıza .Kamp attığımız gece sabaha kadar uyumayarak kamp güvenliğini sağlayan sevgili Eyüp usta'ya, bize o leziz sivas köftesini hazırlayan mehmet ustaya ve etkinliğimizde bizimle beraber olup sağlık hizmeterini bize sunan 112 ve UMKE (Ulusal medikal kurtarma ekibi ) ekibine ve bizleri yalnız bırakmayarak etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza, teşekkür etmek istiyorum.

HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ.

[attachment=1]