Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
aynadan yansımış gibi olmuş pınar ..
ömer abi neden öle diyosun mandalinalar soğuktan donmuş siz demedinizmi şunları közleyip yiyelim diyeee : : : : : ;D ;D
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
murat067' Alıntı:
aynadan yansımış gibi olmuş pınar ..
ömer abi neden öle diyosun mandalinalar soğuktan donmuş siz demedinizmi şunları közleyip yiyelim diyeee : : : : : ;D ;D
Arkadaşlar mıntıka temizliği yaparken mandalina torbasınıda ateşin içine atmışlar. Dolayısı ile yiyemedik. kim demiş yiyemedik diye ben o ayırılanları torbaya güzelce topladım ve bi kaç tane yedik son ana kadar o mandalinalar duruyordu baktım en son siz bizi terketmişsiniz çay içmeye gitmişsiniz o arada mandalianalarda hoop çöpe gitti
Ömer.. küçültmek istediğin resimi e-maille gönderir gibi işaretlersen (sonra o e-maili gondermeden ) baska bi yere kopyalaman ve istediğin boyuta indirmen kolaylaşır.. yada fotografi cekerken cozunulurlugu e-mail boyutuna ayarlanabilir.. daha kolay bir yolunu bende bilmiyorum ne yazikki ...
Öncelikle bu etkinlik fikrini düşünen kokteknik (Bülent kök ) dostuma, ve yardımlarını esirgemeyen Mustafa Aslan'a, Corvette (Süleyman Güleçyüz, Güleçyüz oto), Hüseyin Demiral abimize, ece618 ( Pınar Yaşar ), Bizimle beraber olarak renk katan sivas ikiteker racing ekibindeki arkadaşlarımıza .Kamp attığımız gece sabaha kadar uyumayarak kamp güvenliğini sağlayan sevgili Eyüp usta'ya, bize o leziz sivas köftesini hazırlayan mehmet ustaya ve etkinliğimizde bizimle beraber olup sağlık hizmeterini bize sunan 112 ve UMKE (Ulusal medikal kurtarma ekibi ) ekibine ve bizleri yalnız bırakmayarak etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza, teşekkür etmek istiyorum.