Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
Off_Road' Alıntı:
Ömer.. küçültmek istediğin resimi e-maille gönderir gibi işaretlersen (sonra o e-maili gondermeden ) baska bi yere kopyalaman ve istediğin boyuta indirmen kolaylaşır.. yada fotografi cekerken cozunulurlugu e-mail boyutuna ayarlanabilir.. daha kolay bir yolunu bende bilmiyorum ne yazikki ...
Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)
İlkgelen misafirimiz cidowski (çiğdem) oldu. Sabah erken saatte uykudan uyanarak karşılamaya gittiğim için uyku mahmurluğu ile foto çekmeyi düşünemedim, iyiki geldin çiğdem... Sivas buruciye medresesi önü akşam gezisi
Off_Road' Alıntı:
Bu yorumdan sonra is Sivastaki arkadaslara dusuyor ... zaten Tarik yetkiyi vermis ..ben simdi orda olsam şu BEYAZ-ATI akşam bile olsa parkuru gecerken ( çamur çukurunda su eksildiyse tamamlatıp ) bolca resimledikten sonra ... resimleri bu forumun en can alici resimlerinden olmasi icin eklerdim
Selam/Ertugrul
aldık KIRAT soktuk sulu çamurlu çukura bir daha çıkamadık o kadar cıvık bir çamur olmuşki ve çukur ağızları öyle dik olmuş ki girdim çıkamadım benim araçla çektik çıkardık ama güzel çamur oldu tarık ın arabası ;D ;D
buarada kıratın sesi soluğuda düzelmiş tarık baban sabah ilk ışıklarla yola çıkacak kendisi yolcu etmeye çalışacaz iyi yolculuklar diliyorum
allah kavuştursun