1 Soru 1 Cevap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 859
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,011
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 1 Soru 1 Cevap

Hadi bakalım bir tane daha , bunu altına bakarak tanıyabilecekmisiniz? 90-98 arası üretilmiş.

[attachment=1]

umut agam koptum biliyomusun aynı şeyi ben sesli söyledim.. "yavuz agam soruyosa land'tır kesin" diyerekten...
--
dodge a100 denmiş evet model A100 ama malum amerikanlar kendi markalarını koyup aynı modeli kullandıkları için fotodaki FARGO A100'dür. teprikler...
---

umutkaptan' Alıntı:
sen soruyosan muhakkak land tır.

;D ;D ;D

Bukadarmı yahu?

Yok ama yanıldınız LR ile alakası yok, oyüzden karlı foto seçtim yoksa hemen anlaşılırdı, piyasada bulunan bilindik bir araç.

Iceman®' Alıntı:
dif.karpuzu sola yakın olduğuna göre bu bir amerikan..
muhtemelen şeroke gibime geliyor

Amerikan değil. İngilizde değil , Ayrıca Arkadada helezon var.

umutkaptan' Alıntı:
yok o kadarda değil hadi adam land sormamış ama

jeep i asla sormaz artık

;D kolay tanınmasa sorardım. Ama buda çok kolay aslında, Amerikan ve İngiliz olmayan, önde bağımsız aks kullanmayan kaç model varki ?

Neolurnolmaz Nadir bey buralarda biraz çekinerek yazıyorum
Mercedes G

Vallahi ilk bakışta ben de G dedim ama bu Yavuz bu kadar kolay sormaz diye içime de kurt düşmedi değil.
Helezonlar tipik G'yi andırıyor fakat kafama takılan verdiği ek bilgi.
1990-1998 arası üretilmiş demiş.G'lerde böyle bir kayıt bulamadım.Kafam ondan karıştı.

Son ipucu artık bulunur, mercedes değil, Geri bu yapıyı kullanan popüler iki model kaldı, birinide ben eleyeyim suzuki jimny değil, hadi bakalım ;D

98 sonrası 2 kasası daha çıktı, biri bu yıl, ama yapı farklı diye biliyordum yeni öğrendim, afrika ve amerika pazarı için hala bu yapıyla satınalınabiliyormuş.

Valla benden evvel davrandınız...
80 kasa LC gibi geldi bana da...

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...