İlker aracı zaten biliyordum , ama toplama evrelerini görünce daha da heyecanlandım.Ellerine sağlık.
İyi ki paylaştın , resimler ve verdiğin bilgiler bir çok meraklıya yol gösterici olacaktır.
gerçekten son zamanlarda gördüğüm, en iyi araç diyebilirim, süper ellenize sağlık, çocuklamıza gösterebileceğimiz miraslardan bir tanesi daha ortaya çıkmış sayenizde hayırlı günlerde kullanın
bazı evrelerine şahit olduğum bir arabayı burada umuma açman büyük bir hizmet olmuş abicim
Bu arada aracın "içişleri" ne açıklanma sürecini de unutmamak gerek, en zahmetli işlerden biriydi bence
Herkese çok teşekkür ederim.
Benden evvel ki sahibi yaşlı bir amca ve iki oğlu idi. İhtiyaçlarından dolayı istemeye istemeye verdiler. O gün döküntü halinden vazgeçmezken şimdi şu halini görseler ne yaparlar bilemem. Satın aldıktan sonra irtibatta olamadık. Belki buradan eş dost sayesinde tekrar görebilirler..
elinize emeğinize sağlık . muhteşem bir araç çıkartmışsınız ortaya . bir aphace fanatiği olarak aşık oldum aracınıza .
annem satıyomusunuz diye soruyor o da bende kaçırmak istemeyiz böyle bir şansımız varsa .