nivalara baktımda cj şekil itibari ile hoşuma gidiyor nivada herhangi bri şekil yok yani o yüzden onu direk eledim açıkcası mavi cj de karar kılacak gibiyim anlaşılan
CJ nin ölüsü bile değerlidir. Ne yaparsan gösterir yok demez. Alırken ilk iş motor ve şasi numaralarını kontrol et ama.. Birde üzerindeki motor orjinal olsun düz 6 silindir. 3.8 litre
Bu formu takip eden birimi aldı acaba ben askerdeykende vardı bu ilan nereden baksan 2 3 aydır duran ilan bugün gitti alana kazasız belasız sürüşler ne diyelim
satıldığını görünce gezenbilirden konuyu gören biri aldı kesin diye düşündüm açıkcası ilanlarıda burada pek yayınlamak istememiştim ama hayırlısı olsun ne diyelim ben gezenbilirin bitpazarına bakayım bi bakalım neler denk gelecek sahibindende de istediğim gibi bulamadım bakınıyorumda yok gibi ya o willys alıp toparlayacak zevk için yada biraz daha bekleyecem bu sevda için :-\
Yanlış anlama bizi arkadaşım direk bodozlama girmiş bu işin başıda sonuda CJ şimdi birkaç tane lr.rr ve rrc ci araya girecek aldırma onlara ;D
sen dogru yoldasın onlara kanma ;D
Willys lere toz kondurmam.....sonuçta cj lerin atası...anla artık yaw.. biraz daha jeep bülümünü incele....
Kaçırdığınız gibi bir CJ bulursanız tabiiki alın derim. Bunu tüm arkadaşlarım söylemiş size. Bazı araçları yavaş yavaş yapmaklada bitmez. Para biter araç bitmez 58 modelide unutun derim. Her yönü ile CJ ile mukayese kabul etmez.
Yanlış anlama bizi arkadaşım direk bodozlama girmiş bu işin başıda sonuda CJ şimdi birkaç tane lr.rr ve rrc ci araya girecek aldırma onlara ;D
sen dogru yoldasın onlara kanma ;D
Willys lere toz kondurmam.....sonuçta cj lerin atası...anla artık yaw.. biraz daha jeep bülümünü incele....
bu iki araçda yarın satılırsa bu forumu takip edenler duacım olsun
istanbul ile uğraşmak istemiom bursada bulunan aracıda kaçırdım yine bi willys buldum bursada ama istanbuluda değerlendirmek istiyorum açıkcası bu iki araç içinde görüşlerinizi alabilirmiyim ?
mavi cj 5 in anında satılması haklllığımızı kanıtlıyor. acele etmeden, toplanmış bir cj alabilirsin uygun fiyata. yok ben zevk için kendim toplayacam diyorsan çok daha fazla para harcarsın. kolay gelsin.
Her nekadar Jeeplerin atası Willys olsada 1950-1960 model Jeepler sizi üzmekten başka bir işe yaramaz boşu boşuna zamanınızı,emeğinizi ve paranızı harcamış olursunuz.Acele etmeden araştırarak ucuz fiyata bir tane CJ5 bulabilirsiniz.Sonradan pişman olmaktansa 1-2 ay daha bekleyip 1978 üstü bir Jeep alırsanız sevinen ve şanslı olan taraf siz olursunuz.Lütfen acele etmeyin ve deneyimli arkadaşların size verdiği tavsiyeleri göz ardı etmeyin.