KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
oto güneş falan hala aydında duruyomu acaba ? gecen yaz dolaşmışdım biraz didim altınkumda kalırım coğu zaman yazları bu aracı o taraflarda hiç görmedim
oto güneş falan hala aydında duruyomu acaba ? gecen yaz dolaşmışdım biraz didim altınkumda kalırım coğu zaman yazları bu aracı o taraflarda hiç görmedim
Oto güneş sevdigim bir abimizdir. bende eski jeep yedek parçacısıyım aynı zamanda jeep tamircisi Gürbüz ustanın abisiyim araç yazları Bodrumda calıştıgım için Bodrumda anca kışın Aydında görebilirsiniz saygılar.
Aracımın en sonunda amerikadan Selçuk Eroğlunun sayesinde ön park lambalarını getirtik sağolsun çok uğraştı.
ama sonunda başardı resimleri sonra yayıılarım çünkü ben beceremiyorum.
teşekkürler selçuk sana cok zahmet verdik sagolasın sen olmasan lamba ve aynaları amaerikadan
getiritmek benim ve gürbüzün işi degildi sagolasın ben sana cooooook teşekkür ederim iyiki senin ve ilhan hocam gibi
DOSTLARIM ve KARDEŞİM var. hepiniz sagolun tekrar teşekkürler.
Emeklerineze şapka çıkartılır , sinyaller ve dış aynalarla orjinalliğine katkı sağlamışsınız parça edinme kapısı açılmışken devam edin lütfen.....1985 jeep J20 buda benimki,,,
Emeklerineze şapka çıkartılır , sinyaller ve dış aynalarla orjinalliğine katkı sağlamışsınız parça edinme kapısı açılmışken devam edin lütfen.....1985 jeep J20 buda benimki,,,