KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bana mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim güzel fotoğraflar yakında ortaya çıkacak ve araç üzerinde yaptığımız işler tek tek yayınlayacağım desteklerinizi bekliyorum.........................................
bana mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim güzel fotoğraflar yakında ortaya çıkacak ve araç üzerinde yaptığımız işler tek tek yayınlayacağım desteklerinizi bekliyorum.........................................
başlangıçtan beri takipteyim
çalışmnalar gayet güzel gidiyor diye gördüklerime bakarak söyleyebilirim. acaleye getirmeden kakkını vererek bir çalışma olacağı görülüyor. dolayısıyla bir cj daha hayat buluyor.
muhabbet dolu çalışmalar ve güle eğlene aracınızı kullanmanız dileklerimle...
cok guzell olmuş ellerınıze saglık ..guzel çalışmalar..her turlu jeep yedek parça servısyle yanınızdayız..
Alt San. Sit. 2. Cad. No:22/A Merkez / AYDIN
Tel: 0 256 211 33 11
Cep: 0 505 518 13 64 - 0543 845 94 34
OTO GÜRBÜZ JEEP ® Yedek Parça ve Aksesuar İthalat / Toptan ve Perakende Satış
1942 - 2010 Model tüm JEEP® Marka araçlarınızın parçaları temin edilir...