Hondanın da tüm aşamaların ve öyküsü elbette var yaklaşık 15 süren bir çalışma oldu bu zaman zaman duraklamalarla falan ince eleyip sık dokumaya çalıştığımız bir projeydi onun öyküsünü bir honda sitesinde yayınladık araç konsept olarak bu site için uygun olmadığından burada paylaşmayı düşünmüyoruz ancak dilerseniz o adresi size pm olarak gönderebilirim
sitenize uzun zaman önce üye oldum msj yazmak bu güneymiş
öncelikle hayırlı olsun umarım gönlünüzce olur ve son fotolarıda eklerseniz sevinirim
bende aynı araçtan alıp yapmayı düşünüyorum ama sizlerden bazı konularda yardımlarınızı istiyecem teşekürler
Hondanın da tüm aşamaların ve öyküsü elbette var yaklaşık 15 süren bir çalışma oldu bu zaman zaman duraklamalarla falan ince eleyip sık dokumaya çalıştığımız bir projeydi onun öyküsünü bir honda sitesinde yayınladık araç konsept olarak bu site için uygun olmadığından burada paylaşmayı düşünmüyoruz ancak dilerseniz o adresi size pm olarak gönderebilirim
Yok Güven Bey Aşkolsun niye küseyim sadece işler inanılmaz yoğun hiç bir şeyle ilgilenemiyorum arabaya bakmaya bile üç hafta sonra gittim kısmetse bu hafta boya ile ilgili işim kalmayacak elektrik tesisatını kendini sözde usta sananların kaprislerinden fırsatçılıklarından bıktığım için kendim yapmaya karar verdim sonrasında döşeme ve camlar takılıp tadına bakacaz
Yok Güven Bey Aşkolsun niye küseyim sadece işler inanılmaz yoğun hiç bir şeyle ilgilenemiyorum arabaya bakmaya bile üç hafta sonra gittim kısmetse bu hafta boya ile ilgili işim kalmayacak elektrik tesisatını kendini sözde usta sananların kaprislerinden fırsatçılıklarından bıktığım için kendim yapmaya karar verdim sonrasında döşeme ve camlar takılıp tadına bakacaz
bende sıfır tesisat alıyorum yoksa dediğin gibi bazı usta bozuntularını vurmak zorunda kalıcam
sıfır tesisat 700 lira adam eskisini düzeltip takmaya 1000 lira istiyo. artık sıfırını alınca beraber takarız
uzun süredir haber alamayınca küstünüz sandım kusura bakmayın.
sanayide yetişme oldugumuz için sizin sıkıldıgınız konulara yabancı degiliz bizleri dahi ugraştırıyorlar.
hele eski modeller onlara zor geliyor.alışmışlar at eskiyi getir yeniyi onu bende yaparım.ugraşmak iştemiyorlar
idare edecez buda bizim zevkimiz. ;D ;D ;D