KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşım,
Yep yeni olan aracını güle güle kullan, ikinizde uzun ömürlü olun birbirinizden ayrılmayın.
Hani hep çok güzel olmuş, müthiş olmuş diyorlarya aslında doğru bende öyle diyorum da,
"Yok be hiç beğenmedim kasası ters olmuş" diyeyimde (bu satırı yazarken içim başka, dışım başka) diyeyimde zaten anlayan anladı.
Tekerleri hep düz bassın dileğiyle,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Değilmi ama böyle seviyeli bir ortamda bir arada bulunmak elbette bizi olduğumuz gibi yani kibar olmaya sevkediyor. Gerçi sizde bilirsiniz o kadar beraber etkinliğimiz oldu sizin kibarlığınızı her zaman takdir etmişimdir
Evet Güven bey biraz yol aldık kırmızıyı da ölçtük biçtik düşündük sonunda bordo beyaza karar verdik tabi boyayı uygulayış şeklimiz biraz farklı olacak ama onun resimlerini de en kısa zamanda paylaşmayı diliyorum
İnsanlık için küçük ama Gladiator için büyük bir adım oldu ufaktan bir araya gelmeye başladı parçalar kupayı şasinin üzerine bindirdik kapıları da taktık benden sonra ne yaptılar bilmiyorum ama toparlanıyor işte bir yandan da döşemeci koltukla uğraşmaya başlamış vs vs vs