1967 Jeep Gladiator Pickup

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 265
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,992
Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup

Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
Necmi bey çok kibarsınız.

Değilmi ama böyle seviyeli bir ortamda bir arada bulunmak elbette bizi olduğumuz gibi yani kibar olmaya sevkediyor. Gerçi sizde bilirsiniz o kadar beraber etkinliğimiz oldu sizin kibarlığınızı her zaman takdir etmişimdir

Necmi bey ben siteye girmeyeli bayagı yol almısınız.allah gülegüle binmek nasip etsin.
kırmızıdan vazgectiniz galiba ögle anlasılıyor

Güven Özince' Alıntı:
Necmi bey ben siteye girmeyeli bayagı yol almısınız.allah gülegüle binmek nasip etsin.
kırmızıdan vazgectiniz galiba ögle anlasılıyor

Evet Güven bey biraz yol aldık kırmızıyı da ölçtük biçtik düşündük sonunda bordo beyaza karar verdik tabi boyayı uygulayış şeklimiz biraz farklı olacak ama onun resimlerini de en kısa zamanda paylaşmayı diliyorum

kolay gelsin bende yakında 2. wagonerim olan 5.7 otomatik i sizingibi revizyona sokacağım

İnsanlık için küçük ama Gladiator için büyük bir adım oldu ufaktan bir araya gelmeye başladı parçalar kupayı şasinin üzerine bindirdik kapıları da taktık benden sonra ne yaptılar bilmiyorum ama toparlanıyor işte bir yandan da döşemeci koltukla uğraşmaya başlamış vs vs vs

Bu gladyatörü artık off road parkurlarında savaşırken görmek için gerçekten heyecanla bekliyoruz.....Kolay gelsin....İşleriniz rast gitsin...