Takip etmek bile olağanüstü keyifli, ne diyeyim başka... Kolay gelsin, Allah zaten vermiş vereceği kadar sabır ama yine de sabırlar versin.
30'lu yaşlardan itibaren senelerce araç toparlayıp sürme keyfi yaşamış birisi olarak, kupa toparlanmaya başladıkça duyduğunuz heyecanı çooook iyi hissediyorum. Ama şartlar o zamanlarda çok kısıtlıydı, oysa şimdilerde çok daha keyifli...
Nefis uğraşı, büyük sabır. Haziran'da alınan araç ve aradan geçen 5 ayda büyük sabır, takdire şayan ne diyeyim ben beceremem bu kadar beklemeyi herhalde... :
Bugüne dek şasiden toparladığım en uzun süren araç 61 gündü... 4 Gözle ve büyük heves/merakla devamını bekliyorum.
Nefis uğraşı, büyük sabır. Haziran'da alınan araç ve aradan geçen 5 ayda büyük sabır, takdire şayan ne diyeyim ben beceremem bu kadar beklemeyi herhalde... :
Bugüne dek şasiden toparladığım en uzun süren araç 61 gündü... 4 Gözle ve büyük heves/merakla devamını bekliyorum.
Sizin aracınızın askeri versiyonu olan Kaiser maketine başlamıştım bende birkaç ay önce. Şimdi görünce ilgimi çekti baya bi
Bende daha bu aşamadayım çok işi var
[attachment=1]
[attachment=2]
Hatta arkasını da kasalı değil tuffback olarak tasarlamıştım
[attachment=3]
Ziya bey merhaba....Bende off road araçlarına olan merakımın dışında...çocukluğumdan bu yana matchbox model araba koleksiyonu yapmaktayım ..ayrıcada diarama ve maket yapmaktayım...Sizin maket gladyatörünüz tamıyanın ürünümüdür....Çok çok güzel..Nasıl temin edebilirim bende acaba......Maketçilik zevkli ve insanı dinlendiren bir hobi...Şimdilik hoşçakalın...teşekkürler...
Gerçekten bravo...Bitmiş halini merakla beklicem.....Ayrıca....Korkut Varol adında Ankaralı bir bey var...Belkide tanıyorsunuzdur....O bey de müthiş maketler yapıyor...Sizin gibi tamamen el yapısı vede kalıp çıkartmak sureti ile çalışıyor....Çok teşekkür ederim....Yeni fotoları sabırsızlıkla beklicem...Hoşçakalın....Saygılarımla....