Projede çok fazla bir ilerleme olmadığı için bir şeyler de yazmıyordum boyadan sonra aracı döşemecinin oraya taşıdık daha doğrusu benim işlerimin yoğunluğunden ben ilgilenemediğim için boya atölyesinde epey bir bekledi ama son resimler bunlar
Bu arada pek boş durduk sayılmaz önce aracın elektrik tesisatıyla ilgili tüm işleri bitirdik ve tekrar döşemecimize döndük her geçen gün biraz daha arabaya benziyor haa bu arada aracın ilk kullanımını Yavuz Çelikel birader yaptı ve hiç memnun olmadı nasıl olsunki stepne jantının üzerinde şaşmazdan ivedik sanayiye kadar kullandı daha doğru dürüst mekanik kontroller yapılmamıştı sağolsun beni kırmadı ama kesin ömründen bir kaç yıl gitti bir kaç da görsel koydum bakalım biraz daha birşeye benzemişmi
Tabanda pütür boya vardı üzerine bir kat mebran serdik onun üzerine de bir kat izalasyon malzemesi daha serip onun üzerine de muşamba kaplıyoruz 1 cm den biraz daha kalın bir tabaka oldu dilerim sesi ve ısıyı iyi izole eder İvedik sanayide Başkent Döşeme Necdet usta epey kahrımı çekiyor sağolsun
Sabrınıza hayran olmamak elde değil.Benim Toyata'yı kaporta boyaya soktum bu pazartesi,daha ancak üzerindekiler söküldü.Bu gün ise kaporta işleri başlanacak.Daha 5 gün geçmesine rağmen kendimi kurmaya başladım gidip fırçamı çeksem,daha başlayamadınız kaportayamı desem diye içimden geçiriyordum
Bu sizin topiğinizi okuduktan sonra,artık bişey demem her halde
Ozan sorma pek bi yakışıklı oldu yarın eve getireceğim gerçi bu getirme mecburiyetten olacak Ferhatın oraya gitmesi lazım mekanikle ilgili biraz iş var karbüratör şanzuman vs bir de bir kaç minik nikelaj işi var ama her iki ustanın da elinde iş var ama bu kadar oldu ya gerisi olur senin makine ne alemde varmı sıkıntı
dalyan' Alıntı:
Selam,
Sabrınıza hayran olmamak elde değil.Benim Toyata'yı kaporta boyaya soktum bu pazartesi,daha ancak üzerindekiler söküldü.Bu gün ise kaporta işleri başlanacak.Daha 5 gün geçmesine rağmen kendimi kurmaya başladım gidip fırçamı çeksem,daha başlayamadınız kaportayamı desem diye içimden geçiriyordum
Bu sizin topiğinizi okuduktan sonra,artık bişey demem her halde
Sanayi sabır işidir ustalar bile bu durumla kendileriyle dalga geçiyorlar dün sanayide gördüm kaportacının birisi kendine sigortadan pert araba almış arabayı kurtarıcıdan zor indirdiler bi baktım iki saat içinde şase biraz düzelmiş amartisorler vs değişmiş araba yürümeye başlamış hele ki proje yapıyorsan vay haline Allah kolaylık versin
VAP' Alıntı:
Çok kemikli duruyor, yaracak ortalığı sanki maaşallah...
Araç nihayet eve gelebildi hoş gerçi mekanik işleri var ama sanayiden özellikle kaportacı boyacı döşemeci şeytan üçgeninden kurtuldum herkes işin bitmesi için birbirine topu atıp duruyordu