1972 travelall topluyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan merkezci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,374

merkezci

ya denizdeyim yada dağda
Yer
antalya
1972 international travelall ,2/9 ford transit motor takili arac kupasi tamamen curumus ve sase uzerine cokmus vaziyette idi tamamen ustanin el emegi ile toplaniyor hicbir kaporta parcasinin yenisi yok[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Etiketler
Ynt: 1972 travelall topluyorum

devam
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

Ustam kolay gele nesli tükendi biliyordum bu aracın nerelerde yatıyormuş bu ağır abi

Bu araç AMC kökenlimidir biraz bahsedebilirmisiniz?

demiştim ama international'mış. Bu araçtan yakın zamanlarda bir yerlerde gördüm ama, hatırlayamadım.

Usta başka işin mi yok ,,,
Şaka bir yana merakla bekliyorum yeni fotoğrafları kolay gele

yavuz-çelikel' Alıntı:
Bu araç AMC kökenlimidir biraz bahsedebilirmisiniz?

demiştim ama international'mış. Bu araçtan yakın zamanlarda bir yerlerde gördüm ama, hatırlayamadım.

Scout,un emicesi olur

herkese tesekkur ederim ,bir arkadas baska isin mi yok demis aslinda biraz dogru ancak arabada ford transit motor var ve inanilmaz derecede uyum saglamis ilk kullandigimda hayretle icinde kaldim ,ikincisi butun aktarma malzemesi bol ve ucuz ve bildigim kadari ile cok iyi ,ucuncusu aracin sadece tabani curuk diger taraflari saglam ,dorduncusu bu kadar genis bir ic mekan yok ona tav oldum ,besincisi ben araclara cok fazla harcamam saseli araba geuvenli sekilde yurusun yeter zaten memur adamim oyle ucuk rakamlar harcayamam ,bundan onceki aracim defender 130 V8 di bizde bir laf vardir "'Okuzun buyuk olsun da cekmezsede cekmesin''