Selam Fırat, daha önceki Defender'ımda da konu başlığı açmadım, bunda da yeni konubaşlığı açmayı düşünmüyorum. Senin konu başlığına bir kaç resim koyayım. Araca halen birşeyler yapıyorum daha bitmedi. Defender fotoğrafları konu başlığına da resimleri yükleyeceğim.
Araç 1978 model, üzerinde 2,5 düz dizel motor var. 3 cm. spacer ve 285 lastik koydum.
Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli
Çok teşekkür ederim Fırat,
Aracın içini yapıyorum. Bittiğinde daha detaylı fotoğrafları çok yakında yükleyeceğim.
Bu kadar çok seveceğimi ve bağlanacağımı sanmazdım 110'dan sonra, 90 kasa beni çok etkiledi. 2,5 düz dizel motor, bu şasede inanılmaz bir performans çıkartıyor. Sert kalkışlarda patinaj yapıyor. Sanki ilk defa Defender satın aldığım günlerdeki gibiyim ;D
Gri siyah çok yakışıyor.
Lastikler de süper olmuş, Benim lastiklerin görüntü zayıf ama gidişi çok iyi olduğundan kıyamıyorum şimdilik.
Defender kullanmadım ama Seri3 e binince gülmeye başlıyorum çok keyifli
Aslında bana uzun şase lazım, Ağır araziden çok arkadaşlarla toplanıp gezmeye gidiyoruz
Araştırıyorum ama piyasadaki satılık Series 109'lar ya çok kötü durumda yada fiyatları uçuk. 5 kapı benim de çok hayatımı kolaylaştırır ama dediğim gibi kısa şasenin kullanımı bir başka.
Her bindiğimde yemin ederim bende de bir gülseme oluyor, kendimi defalarca yakaladım
Arka lastikler sağa ve sola dönüşlerde sürttü, bu fotoyu lastikleri ilk taktığım gün çekmiştim. Ertesi gün, arka çamurlukları kestim ama foto çekmedim. Şimdi bir sorunu yok ama son halini fotoğraflamadım. Dodik denedim, güzel durmadı, takılmayacak. Fotoğrafları çekip yükleyeceğim.
suyabatmaz' Alıntı:
Araştırıyorum ama piyasadaki satılık Series 109'lar ya çok kötü durumda yada fiyatları uçuk. 5 kapı benim de çok hayatımı kolaylaştırır ama dediğim gibi kısa şasenin kullanımı bir başka.
Her bindiğimde yemin ederim bende de bir gülseme oluyor, kendimi defalarca yakaladım
Uzun şase alırsam benzinli defender düşünebilirim
Fiyatının uygun olması lazım. bir de fantomu satmam lazım tabi
o da zor iş ilan verince gelip 3 bin lira vereyim diyorlar,
takas denk gelse belki...