Bugün itibariyle 1975 Land Rover 88 Series III aracımı aldım , plaka evrak işlemleri ile uğraşacağım, gaz da taktırmayı düşünüyorum , araçla ve gaz markasıyla ilgili her türlü öneriye açığım...
Tavsiyeniz için çok teşekkürler , bugün Fethiyedeki mevcut gazcıları dolaştım , karbüratörü delerek takılacağını fakat eskisi gibi üstten mikser takılmayacağını belirttiler , eskiden doğan şahinlere hava filtresinin hemen altına takılıp ayar tutmayan şekil mi kazık mikser oluyor acaba ? Brc marka taktırmaya karar verdim , karbüratörü delip direk bağlayacaklarını karbüratörün üstüne başka bir şey bağlayamayacaklarını flash dedikleri malzemenin ellerinde bulunmadığını söylediler ??? Karbüratör delinmesin araya flash takılsın diye ısrarcı mı olayım sizce ?
SERİ 3 109' Alıntı:
Marka tavsiyesinde bulunmayacağım. Fakat karbiratörü kesinlikle deldirip kazık mikser taktırmayın.
Teşekkürler , plakaları olmamasına rağmen bugün sanayiye gittim gaz işlerini araştırmaya biraz da deneme turu attım şimdilik fena değil , vitesler , frenler vb. pek sorun gözükmüyor , lpg ve ruhsat işlerini halledersem iyi günlerde kullanmaya çalışacağım ...