Benim trafik tescil işlemlerini yazsam kitap olacak herhalde , hala uğraşmaya devam
Bu arada İstanbulda geçirdiğim 12 yıl ofis çalışma hayatından sonra herşeyi geride bırakarak bu işlere başladım . Keyifli ve bizim ülkemizde pek benzeri bulunmayan bir meslek , bakalım , Fethiyeye yolunuz düşerse beklerim
kısmet tabiki..yolumuz düşerse sanal arkadaşlıklarla sınırlı değil elbette selamlaşmamız... aynı düşüncelerle selamlıyorum...
bu arada avatar süper yani... her ne nedense bana askerliğimi hatırlatıyor...
Selamlar size de iletişim bilgilerim web sitemde var, Fethiyeye mutlaka beklerim bu arada Fethiye bölgesi Jeep , Dağcılık, Trekking, Bisiklet Rotaları fotolarına da facebook sayfamdan ulaşabilirsiniz :www.facebook.com/likyatrek , buralara gelirseniz mutlak arayın , avatarda bu kış Köyceğiz Sandras dağında zirvede (2290 m) bir gece geçirip müthiş bir tipiye yakalanmıştık o arada çekmiştim
muratbilici' Alıntı:
kısmet tabiki..yolumuz düşerse sanal arkadaşlıklarla sınırlı değil elbette selamlaşmamız... aynı düşüncelerle selamlıyorum...
bu arada avatar süper yani... her ne nedense bana askerliğimi hatırlatıyor...
Herkese selamlar, aracımın ufak tefek işlerini de hallettim orijinalliğini bozmadan tente ve barları da yaptırdım , son fotoğrafları paylaşmak istedim , önerilere açığım , fotoğraflar Fethiye Babadağ (1970 m) zirveden ,
Teşekkürler , gelme durumu olursa haber veririm , bu arada parça, usta vs. ihtiyaç olursa haberim olsun ben arabayı aldıktan sonra her yerini söktük taktık, iyice öğrendim aracı...