1977 Jeep CJ7

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,698
Ynt: 1977 Jeep CJ7

Daha önce konuyu okumuştum ama sonradan unutmuşum, çok güzel bir araç olmuş tebrik ederim.


Sizden ricam direksiyon kurulumunun daha detaylı fotoğrafı var mı ? Kutudan deve boynuna gidişini direksiyon amortisörünün pozisyonunu detaylı fotoğraflarsanız sevinirim.


Ben de direksiyon sistemini değiştirmeyi düşünüyorum tam detaylı göremedim ama bu hoşuma gitti
 

Etiketler
Ynt: 1977 Jeep CJ7


Uğur abi yorumlarını için teşekkürler. Aslında direksiyon sisteminde köklü bir değişiklik yapmadık.SOA dan sonra CJ lerde sorun olan kısa rot koluna çözüm ararken daha önceden rocky road firmasından hatalı gelen rot kolu aklımıza geldi direk onu kullandık.Aslında amerikalı amcalar bu şekilde çözüme sıcak bakmıyor.Bizde üşendik düzgün birşey yapmaya elimizde hazır olunca direk taktık.Şimdilik sıkıntı yok.
Parça bu;
http://www.rocky-road.com/cjzlink.html

eğer değişik açılardan çekilmiş foto isterseniz ,onları da koyabilirim.
 



Ynt: 1977 Jeep CJ7

jeep' Alıntı:
aynı sistemi bende yapmıştım ama gezmeyi engelleyemedim.. Eğri pitman kolu daha sağlıklı bence..

İşte aynı kolu bizde yaptık )) niye yaptıysak Acaba cherokeelerin açılı pitman kolu olur mu bizim gülazere ? bi denemek lazım.Olmazsada kaynatırız.
 



Ynt: 1977 Jeep CJ7


Anladım aynı koldan bizde yaptık, ancak benimde içime sinmedi kasıntı var sanki kolda.Bunun amortisör bağlantısı hoşuma gitti ama büyük ihtimalle değişecem ben sistemi.Hem eğri pitman kolu hemde diferansiyele daha yüksek deve boynu yaparsam düz boruyla çözerim işi galiba.