1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chala Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 264
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,820
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor


aracın renginden bahsederken zevkler ve renkler tartışılmaz sözü doğal olarak sayfamızda yerini alıyor.
ben şahsen krom ağırlıklı bir görüntü taraftarı değilim. krom aksesuar uygulanıp çok güzel gözüken araçlar var, çoğu zaman da çok yakışıyor. forumda bunun çok örneğide var.
ama ben normalde krom olarak yenilenen aksesuarları ve malzemeleri mat siyah olarak daha çok seviyorum.
dodikler, tamponlar, yan aynalar, mandallar, menteşeler, yan basamaklar , hepsi mat siyah olunca daha hoş duracakmış bibi geliyor bana ama bitince beraber göreceğiz yakışıp yakışmadığını.
 

Etiketler
Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Selamlar Cagla,

Oncelikle kolay gelsin, renk konusunda bende ayni fikirdeyim artik krom tarihe karisiyor yeni modeller ve yeniden toplanan araclarin eskiden krom olan bolumleri artik ya aracin ana renginde yada mat siyahtir.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.
 

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

teşekkürler Ali Bey.

haklısınız ,dediğiniz gibi bir akım var. hatta daha önce tartışmasız krom olan gösterge tablası bile şimdi mat siyah olarak üretiliyor.

sizin garajıda merakla takip ediyorum, size de kolay gelsin, saygılar.
 

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

aracınız gerçekten çok güzel oluyor allah sabır versin ankarada olupta izmirde aracınızı toplatmak çok zordur sanırım hergün acaba bugün neyaptılar aracıma nasıl olduğunu merak etmek bence insanı öldürür işallah en kısazamanda araçınız biter
 

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık
devamını sabırsızlıkla bekliyoruz
iyi günlerde kullanın
 



Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor


wanted' Alıntı:
çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık
devamını sabırsızlıkla bekliyoruz
iyi günlerde kullanın

teşekkür ederim, çok sağolun. akşama doğru ara konsolun birkaç fotosunu ekliycem.
 

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

malum, cj5 lerde kaset, cd , sigara, çakmak, içecek , yiyecek veya herhangi bir şey koymak için uygun biryer yoktur. benim için bu araç tam bir keyif aracı olduğu için bu ihtiyacı hep hissederim. bu yüzden ara konsollar satılıp montajlanıyor.benim incelediğim hazır ve orjinal konsollar sanki biraz emanetmiş gibi duruyor. tam anlamıyla memnun kalabileceğim bir konsol bulamayınca niye biz yapmıyoruz dedim.

bu konuda ustadan yanada şanslıydım, çünkü ustam hiç bir şeye o olmaz, değmez, yapılmaz demiyordu. benim işim bu sen iste ben yapayım diyordu. böyle ustaları severim.
ilk önce basit bir koli ile başlayıp, yeni fikirler ile ve duruma göre değişen çözümlerle kendimiz bir ara konsol yapmaya başladık. ben ankara ya dönünce de ustam fotolarını gönderdi. cep kamera ile çekildiği için görüntüler çok bozuk ama bir fikir vermesi açısından paylaşmak istedim.




 


Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

ustam denemelerini kutu cola yerine kutu bira ile yapmış ve birazda reklama girmiş.. kusura bakmayın artık.
 




Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

mantıklı olanı bira ile yapılması ;D ;D ;D
ustanızı çok sevdim gerçekten
 



Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

konsola kapak amortisörü, kilit mekanizması ve üst bölümlerinde ince saç olarak biten yerlere cerçeve ilave edililecek. izmir de cj nin işi bitince aydın- çine ye halı, pas pas, döşeme, tente işleri için gittiğimde ara konsol da koltukların kaplamasından kaplanacak.
 




Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

SLM ÇOK GÜZEL BİR İŞ ÇIKARIYORSUNUZ BENİM SİZDEN BİR RİCAM OLACAKTI BEN İZMİRDE OTURUYORUM BENİMDE CJ6 VAR DEVİRDAİM VE TERMOSTAT KAPAĞI ARIZALI BUNLARI İZMİRDEN NASIL TEMİN EDEBİLİRİM YADA AYDIN ÇİNE DE BULABİLECEĞİM BİR PARÇACI FALAN VARMIDIR