KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bugün tüv için yapılan elektrik degişikliklerini eski haline aldık
farlar degişdi sinyaller parklara baglandı tüv duymasın ;D ;D ;D ;D ;D
bu barada 06 pilakaları teslim ettik 34 olarak yeni pilakalarımızı beklemekteyiz
bugün tüv için yapılan elektrik degişikliklerini eski haline aldık
farlar degişdi sinyaller parklara baglandı tüv duymasın ;D ;D ;D ;D ;D
bu barada 06 pilakaları teslim ettik 34 olarak yeni pilakalarımızı beklemekteyiz
arkadaşlar 1 mayıs itibariyle tüm uygulama degişmiş bi kargaşa var noterlerde herkes şaşkın buda bize nasib oldu saglıkolsun bugünde pilakasızız
işlemlerle ben ilgilenmiyom muameleciye verdim o işleri takip ediyo yarın görüşecez bi terslik olmassa bitince son durumu deteylı bildiririm size
arkadaşlar 1 mayıs itibariyle tüm uygulama degişmiş bi kargaşa var noterlerde herkes şaşkın buda bize nasib oldu saglıkolsun bugünde pilakasızız
işlemlerle ben ilgilenmiyom muameleciye verdim o işleri takip ediyo yarın görüşecez bi terslik olmassa bitince son durumu deteylı bildiririm size
ve nihayetinde yeşil dev istanbullu oldu şanslıymışızki 1 hafta daha gecikseydik 34 olamıyacaktı 1 mayıs itibariyle pilaka nakil olayı kalkmış
ve yeni pilakam 34 ZL 22533 memleketimi tüm çabalarımla ortaya sıkıştırabildik ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ufaktan bi arazi olup bugün balık bile tuttuk sezonun ilk balıgı ;D ;D ;D ;D
adres yok korayım gelicen gidicez tutucaz ama sana bi tiyo denizden ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bu akşamda gene 1 kg yakın aldım istavrit bereketli bi sezon açılışı yapdık
adres yok korayım gelicen gidicez tutucaz ama sana bi tiyo denizden ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D