1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 112,079
Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Şimdi farkettim Deniz eline sağlık. Çok zevkli bir işe girişmişsin. SOA nın makas kulaklarının oturduğu yeri genişletsen, yolda gezmeye ve makas kurulmasına çok faydası olur. Kolay gelsin..

Etiketler

göktug dikkatin için teşekkürler ama inan çok güzel bi uygulama var makinede gıram dalma veya yolda gezme yok ustamız çok saglam inan bukonuda

evet arkadaşlar saat 22: 00 sanayiden geldim cj sevdası sanayide sabahlamakda olsa bedeli deger diyorum
iç havuzun pütürleme işlemi tamamlandı yaklaşık 5 kutu pütür iç havuza atıldı
nihayetinde astarlama işlemine başlandı ve bitti 2 kat polyester astar 2 katta akrelik astar atıldı cj ye
pütürlemeden kareler

elinize kolunuza sağlık çok guzel çalışma
ALLAH bol çamurlu günler nasip etsin
ALLAH olmayanlarada versin

evet arkadaşlar bugün astarlama çalışmasının kurumasını bekledigimizden çalışmada ara bulduk
kendi dodiklerimizi ve hasan kardeşımızın uzun zamandır beklettigimiz dodiklerini boyamaya fırsatımız oldu en sonunda

abi daha boyanmadıki bunlar POLYESTER VE AKRELİK ASTAR FIRINA önümüzdeki hafta içi anca gireriz
dert ettigin konuya bak bidaha boyarız sorunmu

Maşalllah Deniz abi CJ-6 Mükemmel oluyor...

Bir isim bulmamız lazım...

Dodiklerde çok güzel olmuş...Fotoğrafını bile görünce heycanlandım... CJ ayrı bir dünya bu gece uyuyamam ben şimdi... ;D

Almak isteyenlerde kaçırmasın derim fırsat bu fırsat... Çok gerekli bi aksesuar her araç için...

yaşasın bushwacker kardeşliği

Bugün gittim aracı gördüm. Araç tek kelime ile bir dev!!! Nazar değmesin güle güle kullanasın Deniz abi...