KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Lastik konusunda KL71 için tekrar düşün derim. Silverstone as lastikte şu an mevcut. 35 için 450 lira diyorlar. aslında imkan olsa amerikadan bogger getirsen ;D
evet arkadaşlar ferdi kardeşimizin azimli çalışması neticesinde motor içi pütürlenmesi , arka havuz pütürlenmesi ve boyaları yapıldı çamurluk dudakları kapı eşikleri dış kenarlarına pütür kuşak atıldı çok güzel oluyooo çokkkkkkk uykularım kaçmaya başladı pazartesi salı fırına gireriz bu gidişle
temizlik aşaması
pütür atılmış hali uştüne kupa renginde boyandı ama resim alamadım yarına kısmetse
Lastik konusunda KL71 için tekrar düşün derim. Silverstone as lastikte şu an mevcut. 35 için 450 lira diyorlar. aslında imkan olsa amerikadan bogger getirsen ;D
evet arkadaşlar pazr mesaisinden sonra son durum
motor içi boyandı , arka havuz boyandı son rutuşlar yapıldı firında boyanacak hale geldi
ve nihayetinde açık hava alması için dışarı çıkabildi
aracın yan aksesuarlarıın boya illemleri tamamlandı tamamı mat siyah akrelik ve mat varnikle boyandı
yavaş yavaş yan mazemeler monte edilmeye başlandı
aksesuarların boyanma aşaması şınorkel ,dodikler, yedek yakıt bidonları kapı kolları ,ön havadanlık ızgarası mat siyah olarak boyandı montaja hazır hale getirildi
Geçen Koray ile geldiğimde inceledim SOA acayip yükseltmiş CJ yi...İçi çok ferah olucak...Dana 44 ile iz aralıkları mükemmel boyuna göre çok stabil....
arka çamurluklar yuvarlak duruyor. Sende ki dodikler U şeklinde, ben oradan şüphelendim. Çünkü ben soa yaptığımda arka dodiklerin U şeklinde kesilmiş hali ile 35 lastik ancak sığmıştı.
yarın boyaya giriyoruz niheyet ertesi günü firindan çıkacak canavar bakalım ne çıkacak
son yoklamaları bugün ferdi kardeşimiz yapmış yarın sabah tekrar gözden geçecek ve fırına girecek gerçekten çok emek verildi
ferdi kardeşimizin sanatının imzası olacagına eminim
yarın geceyi firinda geçirecek sanırım yrın göremessem ben ne yaparım bakalım ertesi güne ne çıkacak karşımıza uykularım kaçıyo inanın
canavarın fırında boyası bugün attıldı renk çok güzel oturdu cj ye ferdi kardeşimiz eline emegine saglık
ufak aksaklıklar haricinde boya mükemmel oldu tamponlar yan basamaklar ve harttap astarlandı son boyaya kaldı işimiz boyanacak ve toplamaya başlıyacagız nihayetinde herşey çok güzel olacak
Ustanin ellerine saglik cok guzel olmus, menteselerle jeep yazisini mat siyah yaparsan boya dahada one cikar ve tek duzey renk olarak gorunmez diye dusunuyorum ne dersin tabi renkler ve zevkler tartisilmaz onemli olan Senin nasil begendigindir Hayirli Ugurlu olsun.