1980 Jeep CJ-7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,698
Ynt: 1980 Jeep CJ-7

bull' Alıntı:
renk turuncuya mı kaçmış biraz yoksa resimdemi öyle gözüküyor
tarık abi sen söyleyince fark ettim.iphone ile çekildi resimler..sabah boyası bitmiş halde arabamı çektigimde ekranda açık tonda gösteriyordu..kaliteli bir makina ile tekrar resmini koyacagım..bu sabah çektigim resim bu..

Etiketler

hakan bey yorumunuz için çok teşekkür ederim..aslında bu cj yi bu kadar kapsamlı bir şekilde ele alıp ugraşmam birazda kendimi bu konuda tatmin etmek istegimden..evet bunu topladıktan sonra ne bilim ortaköy,bebek.etiler ve bagdat caddesinde hava atılacak bir cj olacak..offroad konusuna gelince şu anda bir atv alma aşamasındayım..bir nebzede olsa kendimi onunla avutacagım...bu arada yaz geldigi için yinede araziye çıkacagım..tabbiki boyasına çok dikkat ederek nede olsa çamur kalmadı...herşeyi zaman göstercek...tekrar teşekkürler

nasıl olsa yaz geldi gibi..kapıları da toarlayıp depoya hard top la beraber koyacagım..hard top ı şimdi taksam 2 hafta sonra sökecegim zaten hiç degilse oturdugu yere zarar verme ihtimalini ortadan kaldırmış olurum..neyse yarın toplamaya başlıyorum..hafta sonuna yetişebilirse biraz kumsallarda özlemimi gideririm..

boyahanede işi bitti...çalıştıriim dedim çalışmadı...yagmur biraz dinsin diye bekliyorum....zanedersem benzin bitmiş ;D ;D

tuncaaayy' Alıntı:
boyahanede işi bitti...çalıştıriim dedim çalışmadı...yagmur biraz dinsin diye bekliyorum....zanedersem benzin bitmiş ;D ;D

Depo kapağını aç , 5TL at içine çalışır
Çalıştır stop et 5TL

Pardon şimdi ben karbüratörde benzin olduğunu varsayarak hesap verdim
Karbüratör de boş ise doğru diyorsunuz 10 TL den başlıyor cezası

işimi garantiye aldım 25 liralık koydum ;D ve anında çalıştı..yagmurda sucuk gibi oldum ama nihayet evine döndü..uzun mesailer başlıyor

asıl iş şimdi başlıyo zaten ve öyle 25 tl lere alışttırma cj yi sonra hep ister gecen bend e fulladim diye araba cakışmadı abi alışkın değilim bünyem kaldırmadı dedi )