aracınız çok muhteşem olacak.güle güle kullanın.içerenköyden bakkalköye çıkarken okulun karşısında bi araç gördüm bu sabah sizinkine benziyor.o araç sizinkiyse resimlerdende yakacak ortalığı muhteşem bişi
aracınız çok muhteşem olacak.güle güle kullanın.içerenköyden bakkalköye çıkarken okulun karşısında bi araç gördüm bu sabah sizinkine benziyor.o araç sizinkiyse resimlerdende yakacak ortalığı muhteşem bişi
Jandarma Komutanlığının almış olduğu bir kararı açıklıyorum : 1980 model, kırmızı olan tüm CJ serisi araziye çıkamayacak.Ormanda, çamurda yakalandıkları takdirde (mesire yerleri, cadde hariç) yasal işlem yapılacak ve trafikten men edileceklerdir. Yakalanan ve trafikten men cezası alan araçlar üstelerindeki ekipmanlar ( diff lock, vinç, jerikan, lastik ) sökülerek sahiplerine iade edilecektir. ;D
Jandarma Komutanlığının almış olduğu bir kararı açıklıyorum : 1980 model, kırmızı olan tüm CJ serisi araziye çıkamayacak.Ormanda, çamurda yakalandıkları takdirde (mesire yerleri, cadde hariç) yasal işlem yapılacak ve trafikten men edileceklerdir. Yakalanan ve trafikten men cezası alan araçlar üstelerindeki ekipmanlar ( diff lock, vinç, jerikan, lastik ) sökülerek sahiplerine iade edilecektir. ;D
kumsala girebilseydim bari ;D ama heralde ona bişey demezler degilmi ??? ;D ne yapiim bari kumsalda offroad yapanları beklerdim :-[ ....bu arada iki uzun gece sonunda bayagı bir topladım.yükseltme kitini sagolsun kadir usta ile taktım..şu anda elektrik işleri yapılıyor arada komple elden geçiriyoruz..yarın akşama yetişecek heralde..son resimleri yarın yüklerim..dedigim gibi üstü açık bikini top takılı kullanacagım..hard top ı şimdi taksam zaten 2-3 hafta sonra çıkacak e bide sadece hafta sonları kullanıyorum..birde cj ye göre tarkan beyde araç brandası varmış..yaz boyu öyle muhafaza edecegim....
teşekkür ederim hakan bey.nazar boncugunu hatırlattıgız iyi oldu..bu arada herşey bitti ama muzic box yüzünden bikini yi hala takamadım..bir formül düşünecegim artık takmak için
Ellerinize, emeğinize sağlık. Bu araç benim diyen Cj'yi bozar... Bildiğimiz efsaneyi resmen geri döndürmüşsünüz. Kazasız belasız, iyi günlerde kullanmanızı diliyorum.
tuncay kardeş aracın güzeldi, dahada güzel olmuş. sağlıkla kullan, zevkle kullan. fakat gezilerimizde seni daha görmeyecekmiyiz? unutma kangal köpeği apartmanda yaşamaz ) atv ile değil sadece bir çok arçla offroad yapılır elbette..ama cj başka birşey , hani henüz ne olduğunu tarif eden olamamıştır. başka bir histir..caddede de elbette güzel.
tuncay kardeş aracın güzeldi, dahada güzel olmuş. sağlıkla kullan, zevkle kullan. fakat gezilerimizde seni daha görmeyecekmiyiz? unutma kangal köpeği apartmanda yaşamaz ) atv ile değil sadece bir çok arçla offroad yapılır elbette..ama cj başka birşey , hani henüz ne olduğunu tarif eden olamamıştır. başka bir histir..caddede de elbette güzel.