KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gerçekten harttap cuk oturmuş kapılar gayet oturaklı olmuş
harttabın yan camları ilginç yapıştırmamı camlar yakından resimleri varsa iyiolur bende camlar açılmamakta degişik bir çalışma olmuş yakın pilan resim atarsanız sevinirim
Benim çete aracın gölgesini kapmış...
Camlar yapıştırma ve ford transitten çıkma benimde çok hoşuma gitti açılıyor ve kilitlenebiliyor...
Büyük oluşuda içeriyi çok aydınlık tutuyor...
[imgzoom][attachment=1][/imgzoom]
[imgzoom][attachment=2][/imgzoom]
Mrhb;
Dört tane sis lambası aldım, ikilemdeyim ayak mı yapayım yoksa Deniz bey gibi direk hordtopın üstüne mi monte edeyim tabii bir de aslında önce boya badana sonra mı aksesuar diye de düşünüyorum... Boya içinde acele etmeyip gittiği yere kadar bir süre idare edip, sonra komple soyup yavaş yavaş güzel bir giydireyim diyorummm....
Offffff offff!!! Bir sürü fikir gelip gidiyor aklımdan.... İmdaatttt ;D
direk harttaba monte etmeyin bence harttabı alınca aşagı sisler harttapda kalıyo araca cam çerçevesine ayak yaptırın onasabitleyinderim bendeki tavan lambalarından mutlaka alın 4 öne sarı 2 arkaya kırmızı onları harttaba dizersiniz
Amerikan'ın olmazsa olmazı onlar zaten bu yüzden hiç bahsetmedim bile
Ayak daha kullanışlı olacak gerçekten teşekkürler.
evedilaz' Alıntı:
direk harttaba monte etmeyin bence harttabı alınca aşagı sisler harttapda kalıyo araca cam çerçevesine ayak yaptırın onasabitleyinderim bendeki tavan lambalarından mutlaka alın 4 öne sarı 2 arkaya kırmızı onları harttaba dizersiniz
bir iki resim;
arkaya stepne taşıyıcı yaptım, evdeki profillerden ve menteşelerden bu kadar oldu...
Aslında benim gibi kaynağı bu araçta öğrenmiş biri için fena değil herhalde...
(Gaz lazım gazzzzzzz)
C.C.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
Yükseltmeye sıra gelinceye kadar bayaa yolum var; kaportada bazı çürükler var, iç döşemede (koltuklar) sorunlarım var...
Ön defiransiyel falan falan...
C.C.
bayramda muhtemelen istanbuldayım antalya nedense bana hayal oldu gibi bende anlayamadım markus talihimi yenipde bir tülü gidemedim antalyaya kısacık bir eskişehir ve kütahya yapacağım bayramda muhtemelen