KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
coşkun bey merhaba şu canavara hayat ver artık bırak plastik arabayı şu öndeki demir domuzluk adı herneyse alahaşkına sök şunu aracın yüzü gözü açılsın
hayırlı uğurlu olsun. ben de aynı yollardan geçiyorum şuan. 1982 cj8 projesi /antalya/durali usta başlıklık konu. ben biraz daha zorlu bir yoldayım sanırım. komple motor elektrik , kaporta boya jant lastik yükseltme vs vs. yardımcı olabilceğim bir konu olursa seve seve.
Çok teşekkür ederim.
O lastik, elektrik, mtor ksmını bitirdim şimdi, boyadan sonra koltuk ve döşeme başlayacak...
Yardım teklifiniz için çok naziksiniz, yardım şart değil tanışmak isterim. Sizce sakıncası olmazsa Pazartesi sanayide olacağım kısmetse benim GSM: 0555 512 8585
C.C.
Renk Audi İbis beyazı olacak; Deniz tavsiye etmişti...
Üst kupa için karasızım; yarı mat olacak ama pütürlü mü olsun yoksa altı gibi düz mü?
Pütürlüyü temiz tutmak zor araya giren toz, çamur, kireç hem siyahta kendini gösterecek hem de zor temizlenecek. Üstelik örnek arabamda da pütürsüz gibi geldi bana...
İmdaaaattttt....
C.C.[attachment=1]