KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Üstünü açıp açmamakta kararsızım; açacakmış gibi planlayıp sonra karar vereceğim. Ancak kabin içinde cam yünü ile ısı ve ses yalıtımı planlıyorum; aynı şekilde zemin ve göğüste de kendinden yapışkanlı neopren bir malzeme buldum 0.7mm kalınlığında, üzerinide ya alimunyum ya da otobüslerde kullanılan yanmaz malzeme ile kaplayacağım...
İlginize teşekkürler ama komple beyaz bu büyüklükte bir araçta çok çiğ durur kanaatindeyim..
Coşkun bey kabini beyaz değilde daha başka renkte düşünebilirsiniz mesela gri gibi veya mavinin tonlarından birisi hoş olabilir.Ayrıca taban izalasyonunu çok iyi yapmalısınız en ufak bir su sızması tabanda paslanmalar oluşturur.
Maceranı ta kendisi o
Önce İstanbul'dan baktım, sonra Ankara'dan ve sonunda aracımın eski sahibinin aracılığı ile kapıları ile beraber Marmaris'ten buldum...
Üstü açık bir şekilde yanımda eşim olduğu halde gürültülü, soğuk ve konforsuz bir yolculukla gittik Marmaris'e ama dönüşte değdiğine karar verdik.Arzu ederseniz bir araştırırım ama size sadece kapılar mı lazım... eğer öğle ise bande fiber camsız var... İlk resimlerde görebilirsiniz...