1982 Jeep CJ-8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 320
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,937
Ynt: 1982 Jeep CJ-8

yarış maceramızda böylece sona ermiş oldu nede olsa bir kere tarih yazmış olduk ve herşeyi tadında bırkmanın bir erdem olduğunu düşünerek yeni maceralara yelken açmaya karar verdik

Etiketler

bu sezon yarışmayı düşünmediğimden cj mi komple boya kaporta ya sokmaya karar verdim ve 2 ay önce başlayan restarasyon bir türlü bitmedi inşallah bu hafta boya işi bitecek şimdi bu aşamların resimlerini gönderiyorum ;D

elinize emeginize saglık paylaşım için tşkler devamını merakla bekliyorruz

Arka fazlalığı kesilmiş cj-8 lerin diğer cj lere göre modifiyeye en açık araç olduğunu düşünüyorum. Gerek aks aralığının diğerlerine göre geniş olması, gerek T176 şanzıman, önler disk. Ayna mahrutiyi değişitrerek direk 35-37 lastiğe geçilebilir diye düşünüyorum.

aynen katılıyorum

aracın tavan döşemesinin tavan sacının bazı bölgeleri çürütdüğünü gördük ve detaylı kazıma işlemine başladık

değişen saç parçalarından sonra korozyon ve paslanmanın tekrar oluşmasını engellmek için zehirli astar ve pütür uygulaması yapıldı yaklaşık 12 kutu pütür kutu bitti

takip ediyorum sizi 2 yada 3 sene önce isoff oyunlarında baya bir çamur banyosu yapmıştınız(oyundaki araçlar sizi çekerken) ;D sizin bahsettiginiz rengi atilla saral cj8 e uygulamıştı..benim kişisel fikrim o renge krom aksesuar gitmiyor aksine mat siyah dha iyi oluyor..hayırlısı olsun..