yarış maceramızda böylece sona ermiş oldu nede olsa bir kere tarih yazmış olduk ve herşeyi tadında bırkmanın bir erdem olduğunu düşünerek yeni maceralara yelken açmaya karar verdik
bu sezon yarışmayı düşünmediğimden cj mi komple boya kaporta ya sokmaya karar verdim ve 2 ay önce başlayan restarasyon bir türlü bitmedi inşallah bu hafta boya işi bitecek şimdi bu aşamların resimlerini gönderiyorum ;D
Arka fazlalığı kesilmiş cj-8 lerin diğer cj lere göre modifiyeye en açık araç olduğunu düşünüyorum. Gerek aks aralığının diğerlerine göre geniş olması, gerek T176 şanzıman, önler disk. Ayna mahrutiyi değişitrerek direk 35-37 lastiğe geçilebilir diye düşünüyorum.
Arka fazlalığı kesilmiş cj-8 lerin diğer cj lere göre modifiyeye en açık araç olduğunu düşünüyorum. Gerek aks aralığının diğerlerine göre geniş olması, gerek T176 şanzıman, önler disk. Ayna mahrutiyi değişitrerek direk 35-37 lastiğe geçilebilir diye düşünüyorum.
değişen saç parçalarından sonra korozyon ve paslanmanın tekrar oluşmasını engellmek için zehirli astar ve pütür uygulaması yapıldı yaklaşık 12 kutu pütür kutu bitti
takip ediyorum sizi 2 yada 3 sene önce isoff oyunlarında baya bir çamur banyosu yapmıştınız(oyundaki araçlar sizi çekerken) ;D sizin bahsettiginiz rengi atilla saral cj8 e uygulamıştı..benim kişisel fikrim o renge krom aksesuar gitmiyor aksine mat siyah dha iyi oluyor..hayırlısı olsun..