Ön arka dana44 scout.. Jantlar TL dir sanıyorum. o kadar hesap varki toplam verdiğimi biliyorum o kadar.. onu da soracaksınız 23 bin filan malzeme tuttu. listesi ilk sayfada var..
göktug slm keyifli bir çalıma içindesin kolay gelsin bendede dana44 scout var ayna maruti oranın ne olacak ? merak ettim bende 41 * 11
makinenin altında çok kallavi duruyor emin ol
Göktuğ hocam kolay gelsin,sonunda bu aracı alarak en doğru işi yaptın bittiğinde tadından yenmez olacak,bizde 8,in arkasını kesip troph,ye katılmıştık.bu aracın üzerindeki diffler orijinal çok sağlam ve kullanışlı ama sadece aksları zayıf onlarıda usa,dan şapkalı ve heavy duty olanlarını getirttik süper ötesi oldu tabii bu arada 41,e 10 ayna mahruti ve kilit ile beraber,üzerinde şu an 33*10,5*15 booger,lar var,ve cj-8 tabanca gibi.
Hasan rollcage yapmayacağım. Ama içimde bir sıkıntı da var. Belki yapabilirim. Ramazan bitsin aracı öyle toplayacağım. Burası çok sıcak aracın yanında 1 saat durdum mu susuzluktan geberiyorum.Sac tavana destek vereyim dedim önce sonra vaz geçtim. Bilmiyorum. Aracın içini çok daraltıyor. Aracı hafif yatırırsam ya da yavaş bir takla atarsam sac tavan beni korur. Diğer taraftan yuvarlanmalı kazalarda 5-6 takla gibi. O zaman kupaya yapılan rollcage daha çok tehlike yaratabilir. Yaparsam şasiden bağlantılı olur. Onun da işi çok zor. 1" yükseltme kupa takozu olacak. Kupa şasi arası 5-6 cm açık olacak sıkıntı. Şimdilik dikkatli kullanmak gerekiyor.4 yıllık offroad hayatımda da 5-6 takla atacak şekilde riske girecek bir yerlere girmedim. Birde rollcage ile birlikte yarış koltuğu ve 5 nokta kemer gerekiyor.O da yetmez kask takmalıyız. Aracın klasmanı değişecek o zaman. Şimdilik gezi aracı yapıyorum o yüzden en son işlerden birisi gibi rollcage..