KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tam üç ay olmuş son mesajımı yazalı ve biraz tozlanmış olsada günlüğüm bu ay içerisinde Patrolümü Karadeniz Ereğliden İzmir' e getirmek için yollarda olacağım..Yaklaşık üç aydır aracımı görmüyorum ve artık kapalı garajdan gün yüzüne ve yollara çıkma vakti geldi..
Murat bey tekrar merhaba...Nasılsınız...Büyük bir sabır ve emekten sonra ( 0 ) Km bir Patrol çıktı ortaya...Gerçekten tebrik ederim...Heralde artık İzmirde yaşıyacak Patrol........Oranın iklimi nemsiz olduğundan kaportanın ömrü dahada uzuyacak anlaşılan....Tavsiyem hararete dikkat etmeniz.. tabiki yaz aylarında.........Bilindiği gibi sd 33 makinelerde üst kapak çatlamasına sık rastlanıyor......Ona iyi bakın .....Keyifle kullanın....hoşçakalın...Saygılarımla...
murat bey
merhaba
arac fotolarda harika görunuyor keyifle binin
bu arada klima işini ne yaptınız aynı sorun bende de olacak
cozümünüzü merak ediyorum
saygılar
ünal
Murat bey tekrar merhaba...Nasılsınız...Büyük bir sabır ve emekten sonra ( 0 ) Km bir Patrol çıktı ortaya...Gerçekten tebrik ederim...Heralde artık İzmirde yaşıyacak Patrol........Oranın iklimi nemsiz olduğundan kaportanın ömrü dahada uzuyacak anlaşılan....Tavsiyem hararete dikkat etmeniz.. tabiki yaz aylarında.........Bilindiği gibi sd 33 makinelerde üst kapak çatlamasına sık rastlanıyor......Ona iyi bakın .....Keyifle kullanın....hoşçakalın...Saygılarımla...
Ali bey merhaba, iyiyim teşekkürler ve umarım siz de iyisinizdir..
Güzel temennileriniz adına gerçekten teşekkür ederim..Evet aracımın restorasyon işlemlerini bir hayli emek ve sabır göstererek bitirdim ancak aracımın
bitti ve hemen akabinde ben 12 senelik Karadeniz Ereğli maceramı sonlandırdım ve izmire yerleşme kararı aldım..Bu yüzden koşturmacadan dolayı inanın zevklini süremedim Patrolümün ve kendisi hala Karadeniz Ereğlide..2012 yılına O' da benim gibi izmirli olacak ve keyfini Karadenizden eGe ye gelirken uzun bir yolculuk ile süreceğim hayırlısı ile..
izmirden sevgi ve esenlikler..
Murat AYRAL
murat bey
merhaba
arac fotolarda harika görunuyor keyifle binin
bu arada klima işini ne yaptınız aynı sorun bende de olacak
cozümünüzü merak ediyorum
saygılar
ünal
Ünal bey merhaba,
iyi dilekleriniz adına size de teşekkür ederim..Patrolümü Karadeniz Ereğli den İzmir' e getirdiğimde keyfini süreceğim inşallah..
Klima konusuna gelince daha henüz bir gelişme yok çünki buna ayırabilecek zamanım yok şu aralar..
Bu kışı geçirdikten sonra belki yaza doğru bir proje üretebilirim ve kesinlikle bu başlık altında paylaşacağımdan emin olabilirsiniz..
izmirden sevgilerimle..
Sizi hem Patrolü seçtiğiniz için,, hemde Ege bölgesine yerleştiğiniz için candan kutluyorum...İnanınki benim hayallerimdi bunlar......İşallah en kısa zamanda bende o günlere kavuşurum.....Her şey gönlünüzce olsun.......İstanbuldanda saygı ve selam ederim....Hoşçakalın...
Uzun uğraşlar ve emekler neticesinde ortaya çıkan bu güzel aracımı zamansızlıktan dolayı ve
tadına varamadan satmaya karar verdim arkadaşlar.
Bilgi almak isteyen Gezenbilir dostlarına duyurulur..
Araç hk.da bilgi almak isteyenler çekinmeden arayabilirler.
Murat AYRAL
532 687 64 07
Bunca emek ve uğraşın ardından zaman ayıramadığım için aracımı satmaya karar verdim arkadaşlar..
ilanım ile ilgili linke aşağıdan ulaşabilirsiniz..
sevgilerimle
Arkadaşlar bunca emeğin ardından, aracımı tadına varamadan Kapadokyadan
Ersin Beye satmış bulunuyorum..
Umarım bu başlık ve bilgiler bundan sonra Nissan Patrol sahibi olan veya olacak
arkadaşların işine bir parçada olsa yararlı olur..
Çok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz adına..
Umuyorumki aracımı satın alan Kapadokyadan Ersin Bey uzun yıllar boyunca sorunsuz
bir şekilde binecek aracıma..
Tüm dostlara sevgi ve esenlikler..