KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhaba Alper bey,
Bu aralar yoğunum baya ve ayrıca patrol ile pek ilgilenemiyorum..
inanırmısınız yaklaşık bir ay oldu suni deri alalı araç içini kaplamak için ama uğraşamıyorum bu aralar..
Zamanla yavaş yavaş halledeceğim ve yeni birşeyler yaptığımda da paylaşacağımdan emin olabilirsiniz..
siz birşeyler yaptınız mı aracınıza..Yapacaktınız heralde öyle hatırlıyorum..
sevgilerimle
Teşekkürler Fahri bey;
Sanayi günlerim çoğalmış olsada emek, sabır ve uğraş ile eski bir aracı tekrar hayata kazandırmaya çalışıyorum gerçekten..
Sevgilerimle..
abiii hayırlı olsun urh 13 ken guzeldı ya bız bu aracın 2000-2001 yılındakı sahıplerıyız gercekten mukemmel bı arac cok sey hak edıyor gule gule kullanın
Merhaba seçkin oto,
Yedek parça konusunda Ankara, istanbul ve izmit ile görüşüyorum..
Size ne tür yedek parçalar gerekiyor..
Bu arada Adapazarı çark sanayi sitesinde Patrol ler ile ilgilenen çok iyi insanlar var..
Resque team kurucuları Varlık Efe ve Murat Bey size yardımcı olabilir ama öncelikle ne tür yedek parça istediğinizi bildirmelisiniz onlara..
sevgiler..
Erol bey merhaba;
üst sepet lambalar ve işçilik ile beraber ortalama 700 TL ye mal oldu..
Hızını etkiliyor mu derken zaten bu tür araçlar hız araçları değil sizinde bildiğiniz gibi,
ancak septsiz olarak da 120 -130 Km hıza ulaşabiliyordu, şimdi de bir sorun yok hızlanmada..
Sizin sormuş olduğunuz soru heralde rüzgarın çarpması ile aracın aerodinamik yapısının bozulması veya
olumsuz etkilenmesi ile ilgili ancak zaten bizim araçlarda pek aerodinamik yapı söz konusu değil..
Sevgilerimle..
saolun bendede bir suzuki vitara JLX 1.6 vardı güzeldi üst sepetimi kendim yaptım kaynaklaya kaynaklaya ama ben bu arabayla off roada fazla çıkamıyordum o yüzden hem arabayı yolda hızlı sürerken sağa çekiyor ve hızını azaltıp bi yandan çok ses yapıyordu üst sepek çıkarılıp takılabilirdi ağır olması kötüydü ve ihtiyaçtan dolayı sattım.
Evet Nissan Patroller eski tabir ile Nissan Datsun olarak geçiyor Erol bey..
sizin aracınız da 24 V çalışıyor değil mi..
Nissan başlığı altında bir günlük açmıştım, okumanız dileği ile sevgilerimi sunarım ve bu arada iletişim bilgimide buraya yazıyorum..
532 687 64 07
Murat AYRAL
Karedeniz Ereğli / Zonguldak