Bıcır kendine gelmeye başladı.. şimdiye kadar yavaş tempoda çürük ayıklamak ve sacların adaptasyonuyla uğraştık ama şimdi iş zevkleniyor, yapılan işleri göstermeye başlıyor çekiçledikçe..
bana da öyle geliyordu, kocaman bişii bu yaa diyordum.. kullanınca inanın daha fazlasını istiyor insan.. aldığım haliyle uzun zaman sorunsuz binebilirdim, kurtlandım ve kaportadan başladım işe.. kaporta boya bittikten sonra konu üzerinde tecrübeli abilerimin tavsiye ve tecrübelerini alarak daha da heybetlendirme niyetindeyim.. umarım ömrüm vefa eder, konuyu takip edenlerin dahi sıkıldığını düşünmeye başladım
1982 yılından itibaren dizel motorlar mevcut.. 379 cid 6.2Liter C ve J kodlu motorlar üretilmiş.. benimki J kod araç 3/4 ton serisinden.. otomatik şanzuman, 3 ileri.. diferansiyel kilidim yok.. önde manuel porya kilitlerim var..
şu sıralar sağ bagaj kapı sacı alıştırılmış, sol bagaj kapı kasasının tadilatı devam ediyor, belki de bitti bile.. gel gör ki birkaç gün daha gidemeyeceğim aracımın yanına.. sanırım en geç pzt- salı günü yeni görseller eklerim.. işler iyice inceldi.. ben kopmadıkça araç güzel çıkacak izlenimi yer etti artık