İyi günler
Sy Balkan
Aracınızın toplanma serüvenini baştan sona heyecanla takip ettim,sabrınıza ve olaylara pozit bakışınıza hayran oldum.
Pozitif bakışınızdan dolayı pozitif çok yetenekli ve sabırlı bir usta ile karşılaşmışınız.
Mutlu sonu sabırsızlıkla bekliyoruz,size sabır ve bol para dileklerimle
Saygılar
Batuhan
Arkadaşım,
Kolay gelsin bizlerde seninle birlikte mutlu sonu bekliyoruz, en doğrusu çekme belgesi almakmış çok haklısınız.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
uzun da olsa çok güzel bi çalışma ...emeği geçen herkesin eline sağlık...işlerimin yoğunluğu nedeniyle 3 günde baştan sona okudum az sohbetli bol detay resimli bi çalışma inşallah bitmiş halini görmek dileğiyle iyi çalışmalar...
tam olarak bilmiyorum prosedürü ama; trafiğe tekrar çıktığı yıl için vergisini, sigortasını yatırıyor, tekrar plaka ve ruhsat çıkıyor, muayeneye giriyor ve normale dönüyor diye biliyorum..
tam olarak bilmiyorum prosedürü ama; trafiğe tekrar çıktığı yıl için vergisini, sigortasını yatırıyor, tekrar plaka ve ruhsat çıkıyor, muayeneye giriyor ve normale dönüyor diye biliyorum..
3 gün önce bıcır mekan değiştirmiş.. Boyacı Hasan usta ile araç başında anlaşmıştık, kaportacı İbrahim usta ile tanışıyorlardı zaten.. haberleşmişler, halletmişler işi.. hafta başı başlangıç veriyoruz..
abi arkada bi def var, dükkanın diğer bölümlerindeki klasikleri ekleyip konuyu saptırmıyım diye koymadım.. usta sağlam.. normalin üzerinde bir kaportacı..
abi arkada bi def var, dükkanın diğer bölümlerindeki klasikleri ekleyip konuyu saptırmıyım diye koymadım.. usta sağlam.. normalin üzerinde bir kaportacı..