Aslinda biraz ses var.. artik huvenemedigim icin soyledigi tarihleri sizlerle paylasmaya utaniyorum.. sali gunu arkadaslar araci kontrol etmeye gittiler.. az kaldi doveceklerdi.. telefonla arkadaslari sakinlestirdim resmen.. saka gibi.. simdiki sozu 1mart seklinde.. bakalim bu sefer ne bahaneler cikacak..
Araya is almadan senin arabayla ilgilenicem diyor..
Bahaneyle birkac fotograf gonderdi arkadaslar..
Size yapılanın terbiyesizlikten başka bir şey olmadığı çok açık. Bu adamın huyunun böyle olduğu, fotoğraflardaki diğer yarım kalmış bekleyen araçlardan anlaşılıyor. Ne diyelim bir gün insafa gelir utanır da sizi de bu durumdan kurtarır.
Yavuz bey ve Kahraman bey teşekkürler dilerim herkes gönlündekine kavuşur. Yavuz bey sizinle 2-3 sefer telofonla konuştuk aslında 85-91 yılları arasında eski kasa istiyordum ama bu kısmet oldu araç 5.7 vortec benzinli tüp var ama yeni takmışlar ellerinde mevcut olan teleflex tek kafa dedikleri pek kaldırmıyor çift kafa takarsan iyi olur diyorlar araç Stıllen gts supercharged denilen modelmiş (Ne demekse ) sanruflu 4x4 arkada kilit var (öyle dediler) yani orjinali neyse o şekilde arazide offroad şartlarına tam hazır değil zamanla yapacağız 285x60x17 jant lastik var bildiklerim bunlar.
herkese selam nasılsınız keyiffler nasıll hayırlı işler bol güneşler....
Bende de 1997 chevy suburban var 5.7 350hp yeni aldım sayılır ama artık dayanamıyorum benzine o yüzden LPG düşünüyorum
Bildiğiniz güvenebileceğimiz işinin erbabı bir yer var mı ? ve önerdiğiniz bir marka? Bu arada Ankara'da olursa iyi olur )
herkese selam nasılsınız keyiffler nasıll hayırlı işler bol güneşler....
Bende de 1997 chevy suburban var 5.7 350hp yeni aldım sayılır ama artık dayanamıyorum benzine o yüzden LPG düşünüyorum
Bildiğiniz güvenebileceğimiz işinin erbabı bir yer var mı ? ve önerdiğiniz bir marka? Bu arada Ankara'da olursa iyi olur )