herkese selam nasılsınız keyiffler nasıll hayırlı işler bol güneşler....
Bende de 1997 chevy suburban var 5.7 350hp yeni aldım sayılır ama artık dayanamıyorum benzine o yüzden LPG düşünüyorum
Bildiğiniz güvenebileceğimiz işinin erbabı bir yer var mı ? ve önerdiğiniz bir marka? Bu arada Ankara'da olursa iyi olur )
Bu gun sagolsun arkadasim ugramis.. sasirtici ama gercek.. usta calismaya baslamis.. garip geldi..
Acikcasi, pek umudum yoktu.. yine soz verip tutmayacak diye tahmin ederken, aracin yerini degistirmis, iki yeni eleman almis ve arac uzerinde calismaya baslamis.. bu sefer sozumu tutacagim demis bir de uzerine.. merakla gelismeleri bekliyorum..
Sagolasin abi,
Az once ustadan aldigim son bilgiye gore, kaput ve sag tataf bitmis durumda, sol taraf ve bagaj kapilarinin kabasi bitti, ince isine basliyorum seklinde.. ince isi bitirdikten sonra her tarafini tekrar kontrol edecek ve yetistirecekmis..
Ah usta ahhh.. 21 aydir salliyorsun bakalim bu sefer ne olacak bakalim ...
Biraz biraz gelişmeler var.. aracın dışı astara hazır artık.. şu sıralar son kapı içi de bitmek üzere.. yarın fitiller çekilecek.. boyada çok zaman geçtiğinden zift işini araç yürür haldeyken yaptırmayı düşünüyorum.. aynı şekilde taban yalıtımını da binerken yaptıracağım ya da aracı alıp Artvine gelirsem kemdim de yapabilirim.. beklemekten sıkıldım artık, boyadan önce yaptırmalı mıyım sizce?
o fitilleri nereden buldunuz? ben bir süredir rav4 cam sıyıraç fitili bakıyorum ama servisten başka hiçbiryerde yok.
onlar da 3 vakte kadar getiririz modundalar (daha doğrusu 15 gün - 3 ay arası, bilmiyoruz dediler)
O nedir? ben kapı cam kenarındaki lastikleri kastetmiştim.
Bir de kapı içlerindekiler var. Onlar daha standart birşey, orjinali yoksa başka birşey uydurulabiliyor.
Ama cam kenarındaki arabanın kaporta şekline göre olması gerektiği için orjinali lazım oluyor.
zift ve taban yalıtımını sonraya saklamanız iyi olur zira boyacıyı işe başlatabilmişken araya iş sokmak boyacınızın işi yine savsaklamaya başlamasına neden olabilir. Benim de 1977 ford f 250 projem devam etmekte. Şunu anladım ki aracın yanında olmazsanız işler istediğiniz gibi gitmiyor.
Aslında sizin kastettiğiniz, genellikle kauçuk olan malzemenin adı fitil.. kapı fitili, kapı lastiği deniliyor ya da cam lastiği,cam fitili.. he şu da var, cam lastiği ayrı cam fitili ayrı araçlar, ki genellikle eski araçlarda olur, ve cam etrafında lastiği ile kanalına oturtulduktan sonra lastiğin hem cama hem de yuvasına daha iyi oturması için fitil denilen malzeme cam lastiğinin içine kenar boyunca sıkıştırılır.. çok mu karıştırdım, bilemedim..
meges, şerit gibi sac birleşim hattı boyunca çekildiğinden fitil diye yazdım..
berdush' Alıntı:
zift ve taban yalıtımını sonraya saklamanız iyi olur zira boyacıyı işe başlatabilmişken araya iş sokmak boyacınızın işi yine savsaklamaya başlamasına neden olabilir. Benim de 1977 ford f 250 projem devam etmekte. Şunu anladım ki aracın yanında olmazsanız işler istediğiniz gibi gitmiyor.