Yapma ile başedemezsin, soketler vs. bi dünya iş açar başına, derme çatma olur. Bence üstüne düş orjinal tesisatı al.
bozdukları araç 4x2 idi, en fazla arazi lambaları vs. ilavesi yapman gerekir. hatta arkaya kadar olan kısmıda al, sende yoksa.1500 fazla değil,yapacak adam çok daha fazlasını ister bence.
Çalınan tesisat elden geçirilmiş, montaja hazır hale gelmişti.. adama ödemenin yarısını da peşin yapmıştım.. yapma tesisatı kesinlikle kabul etmiyorum zaten.. illa bir yerden patlak verir..
Akşama kadar işlerimi halledenilirsem belki bahaneyle sizleri de ziyaret etme imkanım olur..
şakamı bu yoksa gözlerime inanayımmı? vay arkadaş ya en sonunda ya aracı boyamışlar ve toplamaya başlamışlar Valla helal olsun kardeşim sabrına başkada bişey demiyorum ben olsam çoktan son iki yılı cezamı çekerek geçiriyodum içerde..ayrıca renk konusunda inanılmaz bir seçim yapmışsın.... çıkar şu aracı artık görelim caddelerde..
Teşekkürler.. orijinalden biraz çıktık ama güzel olduğuna inanıyorum..
Şu an Ankaradayım.. tesisatı söktük.. zibidilerin 5 liralık arsızlığı yüzünden 1000 lira ek ödeme..
Son anda katil olmamak için zor sabrettim.. sol arka kapının üstünde kabarıklık gördüm.. çağırdım ustayı, dedim bu ne.. cevap vermeye yüz yok.. dün çıkacak araba ancak bu gün çıkabildi..
Kapının üst direği soyulup macunlandı, takozlandı, yoklaması, takozu ,astarı atıldı.. paydos dediler.. dedim hayırdır nereye, malzeme bittş sabah yapıcaz dediler..
Saat 10a kadar vaktiniz var dedim.. şimdiye kadar giderken aklıma bile gelmezdi, bu gün silahsız gideyim dedim.. 11de tam varmak üzereyken arada abi araç bitti dedi..
Yine birkaç hata çıkarttım ama basit şeylerdi ve elketrikçi akşam doğru getirirsen aracın yerini ayarlamış olurum dediği için umursamadım..