Hani şu şasesi üzerinde 2 ay çalışılan Kapı çerçveleri kumlanıp, 0.60 mikron ,ardından fırınlanıp bir 0.60 mikron daha, toplam 1.2 mikron elektrostatik boya ile kaplanan var ya işte onu diyorum.
Dalgalı çıkacak bende eminim sonuçta defender geniş düz yüzeylerden oluşuyor, direnç yaratacak kıvrımları yok, birde üzerine malzeme alüminyum olunca, perçin kaçınılmaz ama olsun dalgaları bile güzel, bunu mat boya kullanarak biraz olsun gizlemeye çalışacağız.
Dalgalı çıkacak bende eminim sonuçta defender geniş düz yüzeylerden oluşuyor, direnç yaratacak kıvrımları yok, birde üzerine malzeme alüminyum olunca, perçin kaçınılmaz ama olsun dalgaları bile güzel, bunu mat boya kullanarak biraz olsun gizlemeye çalışacağız.
çok güzel bir araç oluyor,tüm gecemi sizin aracınızla ilgili sayfaları okuyarak ve resimleri inceleyerek geçirdim,inşallah güle güle kullanırsınız!yeni resimlerinizi merakla bekliyorum!
Bende sizinle ayni fikirdeyim. Sonunda pastacila, G4 stickerler, siyah ceta detaylar ve aksesuarlarla ufak tefek kusurlar gorunmeyecek. Bu kadar sene gecip tasarimi bu kadar az degisen kac arac vardir.
çok güzel bir araç oluyor,tüm gecemi sizin aracınızla ilgili sayfaları okuyarak ve resimleri inceleyerek geçirdim,inşallah güle güle kullanırsınız!yeni resimlerinizi merakla bekliyorum!
Tesekkurler, izne cikiyorum ne yazikki yetistiremedik. (marmarise land ile gitme hayalim vardi) Temmuz sonu biter herhalde. Yeni fotolari gidene kadar ben yuklerim. Sonrasini Barbaros yukler herhalde. Bana da surpriz olur.
hadi hayırlısı hasan abi iyi tatiller sana bende izmire gideceğim bu ayın sonunda land rover adventura 2009 a katılacağım
link aşağıda
link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35128.0
hadi hayırlısı hasan abi iyi tatiller sana bende izmire gideceğim bu ayın sonunda land rover adventura 2009 a katılacağım
link aşağıda
link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35128.0
Sakın yanlış anlaşılmasın. Bu arac hakikatten çok güzel oluyor hele o renkte güzelliğinine güzellik katıyor.
Ne demişler "Zevkler ve Renkler tartışılmaz". Benim önceliğim mat siyah sadece o kadar.
Sakın yanlış anlaşılmasın. Bu arac hakikatten çok güzel oluyor hele o renkte güzelliğinine güzellik katıyor.
Ne demişler "Zevkler ve Renkler tartışılmaz". Benim önceliğim mat siyah sadece o kadar.