abi hayırlı olsun bende snorkel maliyeti ve montajı konusunda bilgi istiyorum ) özellikle montajı nasıl yaptığınızla ilgili detayları fotolar atarsan bende yapacağım hemen
G4 Rengini nasıl yaptık?
G4 rengi hakkında bildiklerimi genel olarak paylaşayım dedim. Ben boyayı Maslak oto sanayide yaptırdım. İnternetten renk kodunu bularak ustamla boyacımıza gittik. Boya bulundu fakat tek başına turuncu rengi bu formülü karşılamıyordu*. Neyse örnek sprey hazırlandı bir kapı bulduk onu boyadık filan, beğendik. Sonra araç boyandı...
Burada önemli nokta;
*G4 rengi, 5 farklı boyanın karışımından oluşuyormuş. (4 renk ve 1 vernik) Oranları boyacımızda saklı.
Forumun diyaloglarında Discovery'nin renginin farklılığından bahsetmişlerdi. Haklılar sanki onun rengi biraz daha kırmızı gibi. Aslında araçları canlı görenler varsa onlar daha iyi yorum yapabilirler.
Boyadan önceki araştırmamda aşağıdaki bilgilere ulaşmıştım;
Land Range Rover Tangiers Orange
SKU: ROVER-761/EMC
This is an actual color of your vehicle.
Color Code: 761/EMC
Color Description: Tangiers Orange
helal olsun ya bu kadar temiz toplanan bir araba ilk defa görüyorum. hatta toplamak da denmez buna.. el yapımı araba işte
ama cok nazarımız değecek diye korkuyorum buna.. hepimizin gözü kaldı.. valla bir kurban falan kesin bence bu araba için göze nazara gelmesin..
helal olsun ya bu kadar temiz toplanan bir araba ilk defa görüyorum. hatta toplamak da denmez buna.. el yapımı araba işte
ama cok nazarımız değecek diye korkuyorum buna.. hepimizin gözü kaldı.. valla bir kurban falan kesin bence bu araba için göze nazara gelmesin..
yok yok bizim nazarımız değmez ona ben yollara çıktığında vatandaşların nazar etmesinden korkuyorum ama onların nazarıda bu kadar emeğe işlemez diye düşünüyorum. )
tü tü tüüüüüü kırkbirkere maşalla diyorum tekrardan.
Maşallah diyelim detaylı anlatım için teşekkürler ustanın eline sağlık güzel iş çıkarmış fazla işi kalmamış bitince sizede keyifle binmek kalmış selamlar
yok yok bizim nazarımız değmez ona ben yollara çıktığında vatandaşların nazar etmesinden korkuyorum ama onların nazarıda bu kadar emeğe işlemez diye düşünüyorum. )
tü tü tüüüüüü kırkbirkere maşalla diyorum tekrardan.
Maşallah diyelim detaylı anlatım için teşekkürler ustanın eline sağlık güzel iş çıkarmış fazla işi kalmamış bitince sizede keyifle binmek kalmış selamlar
Teşekkür ederim herkese.
Ustalarımın işleri biraz rahatladı, artık bu hafta Defender'e yoğunlaşacaklar. En kısa zamanda bitiş fotoğraflarını koyacağım. ;D
Aranıza yeni katıldım.gercekten çok güzel bi site olmus.Bende motocross u bırakıp off road a başlayacagım.şimdilik jeep cj 5 bakıyorum.uygun bişey bulursam alacagım.
Aranıza yeni katıldım.gercekten çok güzel bi site olmus.Bende motocross u bırakıp off road a başlayacagım.şimdilik jeep cj 5 bakıyorum.uygun bişey bulursam alacagım.