Bir cirpida 47 sayfayi okudum, yaptiginiz calismaya cok imrendim cok begendim masallah
ancak babanizin rahatsizliginada en az okadar uzuldum, insallah ciddi bir problem degildir
Acil sifalar dilerim
Bir cirpida 47 sayfayi okudum, yaptiginiz calismaya cok imrendim cok begendim masallah
ancak babanizin rahatsizliginada en az okadar uzuldum, insallah ciddi bir problem degildir
Acil sifalar dilerim
Öncelikle geçmiş olsun
Konuyu ilgi ile okudum, kazasız belasız kullanırsınız umarım. İlk yolla buluşmanızda çok zorlamamışsınızdır sanırım, bir sorun, eksik gördüğünüz birşey oldu mu acaba?
Hasan bey babanız inşallah eski sağlığına kavuşur.Onlar bizlerin önünde birer karlıdağ gibiler varlıkları yeter.Allah herkese sağlıklı ve uzun ömrler nasip etsin.
Hasan bey babanız inşallah eski sağlığına kavuşur.Onlar bizlerin önünde birer karlıdağ gibiler varlıkları yeter.Allah herkese sağlıklı ve uzun ömrler nasip etsin.
Öncelikle geçmiş olsun
Konuyu ilgi ile okudum, kazasız belasız kullanırsınız umarım. İlk yolla buluşmanızda çok zorlamamışsınızdır sanırım, bir sorun, eksik gördüğünüz birşey oldu mu acaba?
Abi Gerçekten Süper Bir Araç Toplamışsınız Emeği Geçen Herkesi Tebrik Ediyorum. Benimde Bir gün Hayalim Böyle Bir Araç yapabilmek.
Sıfırdan Herşeyini Yaptırarak Uzun Yılllar Kullanmak İstiyorum.
48 Sayfayı tüm mesajları ile Baştan Sona Okudum Gerçekten Emek İstiyen Ama Sonu Mutluluk İle Biten Bir Çalışma Tebrik Ediyorum.
Allah Kazadan Beladan Korusun Ayağını Taşa Dokundurmasın İnşaallah... Ali
Abi Gerçekten Süper Bir Araç Toplamışsınız Emeği Geçen Herkesi Tebrik Ediyorum. Benimde Bir gün Hayalim Böyle Bir Araç yapabilmek.
Sıfırdan Herşeyini Yaptırarak Uzun Yılllar Kullanmak İstiyorum.
48 Sayfayı tüm mesajları ile Baştan Sona Okudum Gerçekten Emek İstiyen Ama Sonu Mutluluk İle Biten Bir Çalışma Tebrik Ediyorum.
Allah Kazadan Beladan Korusun Ayağını Taşa Dokundurmasın İnşaallah... Ali
İnşaallah aracınızı dolu dolu zevk alarak ve güzel günlerde kullanırsınız. Ortaokul yıllarında okuduğum İnce Memed romanlarından beri nadiren bu ölçüde akıcı ve sürükleyici bir yazı okudum. İkisinin sonuda aynı. Birincisinde gariban bir köy delikanlısının bir halk kahramanına dönüşümü, ikincisinde ise bitik bir aracın bir efsane adayı haline gelişi. Bir de çocuk mutluluğu yanında. Tam keyifle defenderınıza binip arkanıza yaslanacakken birde babanızın hastalığı gelmiş. Allah tez zamanda şifasını versin.
Askeriyeden çıkma bir defender alıp toplama arzum beni bu siteye ve konu başlığına yönlendirmişti. Ama sizin süreci gözönüne aldığımda maddi gücümü şu an için aştığını anladım. Biraz daha beklemem gerekecek. Umarım bir gün ben de defender toplama hikayemi burada yayınlayabilirim.