KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Allah nazardan, gözden sakınsın tamamına erdirsin.Mükemmel bir ekiple yine mükemmel bir çalışma örneği.En kısa zamanda gönlünüzce tamamlayıp ağız tadıyla güzel günlerde binmenizi temenni ediyorum, en içten dileklerimle sevgiler, saygılar.
5 günde bayağı yol katetmiş... Rengi çok güzel... Eminim size dünyanın en pahalı arabasını hediye etselerdi bundan alacağınız zevki duyamazdınız onda...
5 günde bayağı yol katetmiş... Rengi çok güzel... Eminim size dünyanın en pahalı arabasını hediye etselerdi bundan alacağınız zevki duyamazdınız onda...
hocam gerçekten çok güzel gidiyorsunuz.çok özeniyorum vallaha.böyle olmayacak bize de bir defender gözüküyor ufukta.bir de arka koltukları koyduktan sonra ne kadar bagaj kalıyor yani ölçüleri yazabilirmisiniz
hocam gerçekten çok güzel gidiyorsunuz.çok özeniyorum vallaha.böyle olmayacak bize de bir defender gözüküyor ufukta.bir de arka koltukları koyduktan sonra ne kadar bagaj kalıyor yani ölçüleri yazabilirmisiniz