Gerçekten uzun ve güzel bir yoldasınız. Herşey mükemmel gözüküyor.Doya doya kullanmanız dileğiyle....Sticerlerinizda çok güzel olmuş.Talep halinde yapar mısınız???*
Gerçekten uzun ve güzel bir yoldasınız. Herşey mükemmel gözüküyor.Doya doya kullanmanız dileğiyle....Sticerlerinizda çok güzel olmuş.Talep halinde yapar mısınız???*
Herkese selam, birkaç birşey yaptım,
Pirelli Scorpion ATR lastik aldım. İnsalarla yaklaşık 1000 km yapmıştım çamurda süper bir lastik, asfaltta da kötü değil fakat AT gibi de değil. Şu efsane olan insa sesini merak edenler için bir şey söyleyeyim. O kadar da fazla bir ses yok. Tabii aracınız Defender düz dizel ve lucas pompalıysa insaya sıra gelmiyor. Fakat aracınız çok sessizse insaları epeyce fark edersiniz. (100 km'den sonra uğultu oluyor)
Pirellilerden çok memnunum yoltutuşu daha iyi oldu. Arkaya viraj demiride takınca zıplamalardaki sağa sola salınım da yok oldu. Bir de alternatörü 120 amper yaptık. Spotlara hazırız artık.
Mazot pompalarının bu kadar fark edeceğine inanmıyordum...
Ama birkaç tane Bosh pompalı defender kullandım, hem biraz daha iyi yürüyorlardı, hem de epey sessizlerdi. Pumaya zaman var ama kısa sürede bosh'a geçeceğiz galiba...
Selam Cenk bey,
Hayırlı olsun çok sevindim. Atatürk sanayide bol bol görüşürüz artık. ;D
Pirellilerden ben memnunum sessizler, asfalt ve sert toprak zeminde kullandım gayet başarılılar. Hafif çamuruda atlatır görünüyorlar fakat çamur arttıkça pek yol tutacağını sanmıyorum. Haftasonu ailecek kilyosa gittik bir iki fotoğraf koyuyorum. ;D
İç dizayn çok şık, sade ve kullanışlı. Konsol ve pod, cuby box, hoparlörlerin yeri, Arka tekli koltuklar ve altındaki avadanlık vs.. vs.. hepsi tam istediğim gibi.