1987 Land Rover Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hfb44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,095
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,610

Etiketler
Ynt: 1987 Land Rover Defender 110

slamlar levent bey ta başından beri izledim en ince ayrıntısına kadr bende de yaklaşık 3 senedir oldu alalı bende yapmak istiyorum ama ben ordu da ym yüksek bi kesimindeyim ve tam buraların arabası ne kadar masrafla bu hale geldi bu araç bende bunun hastasıym bendekide 1987 model nasıl başlamam lazım şimdiden cok teşeklr

selamlar bende yıllardır bu defender 110 kasalara hayranlıkla bakmaktayım ama bu ask platonıkten oteye gıdemedı maselef malum amddı zorluklar ama sındı bır defender toplamak ıstıyorum fazla aksesuar ıstemıyorum benım amacım sadece ıcımdekı o askı gıdermek arazıyede kullanmıcam arabayı sadece sehır ıcınde kullanıcam sade olmasını ama temız olamsını ıstıyorum sız degerlı defender kullanıcılarına soruyorum ıstedıgım tarzda bır defender 110 kasayı kaca toplarım

alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin inşallah bol çamurlu günlerde kullanması dileğiyle

Hasan bey cok geç oldu ama resimleri baştan itibaren koyma imkanı olursa benim gibi birçok arkadaşın hoşuna gider arşiv olur saygılarımla