İşçilik maliyetler ve ekipman çok tuttu sanırım. Çünkü motor değişikliği yoktu bildiğim kadarıyla.
Affınıza sığınarak, madem bi arkadaş sordu bende onun arkasına sığınarak bende sorayım.
Kaporta boya maliyetiniz ne kadar? işçilik dahil.. özelden de söyleyebilirsiniz isterseniz ...
Bende Her mesaj geldiğinde yeni foto eklendi sanıyom. , Büyük bir hevesle açıyom. Merakla takipçisiyim.
Benim şahsi kanaatim harcadığımız para tabiki önemli fakat maliyetler konusu tamamen zevke göre değişiyor.
Bir de işçilik ustasına göre değişken o yüzden verilen rakamları referans almak çok doğru olmaz.
Önemli olan zevkinize hitap ediyor olması. Ve görüyorum ki çok ta zor bir iş aracı tekrar diriltmek. Allah kolaylık versin.
Arkadaşın dediği gibi "Landın Dirilişi 2" , bende heycanla yeni fotoları bekliyorum. Saygılar, Hakan.
hocam maşallah aracın cıncık gibi oluyor tü tü tü tü maşallahhhh li li li li li li yeyim ben bu aracı ;D hayalimdeki aracı yapıyorsunuz keşke bizim burda böyle ustalar olsa hemen dağıtırım arabayı baştan yapmak için
hocam maşallah aracın cıncık gibi oluyor tü tü tü tü maşallahhhh li li li li li li yeyim ben bu aracı ;D hayalimdeki aracı yapıyorsunuz keşke bizim burda böyle ustalar olsa hemen dağıtırım arabayı baştan yapmak için
Çok teşekkür ederim arkadaşlar biraz daha zaman geçsin daha ilerlemiş fotoğraflar koyacağım. Şimdi yalıtım için izoline denen malzemeyi almaya gidiyorum, ses içinde bir malzeme bulduk onları da halledelim yeni fotoğraflar koyacağım.
Bütün güzel sözleriniz için çok teşekkürler.
Çok sabırsızlanıyorum ama sözleriniz moral veriyor.
ah ah burada çok var ama değerini bilen yok işte.bir arkadaşın babasında defender 90 var .62 modelmiş söylediklerine göre.seri kaç oluyor bilmiyorum.onlar araçlarına sahip çıkmışlar.avda filan kullanıyorlar.çok uzun yol da gidiyor.defender'ların harcanmaması gerekiyor.tüm defender'lar özel koruma ve denetime alınmalı
kusura bakmayın buaralar biraz duraksadık ama bu hafta içi yeni gelişmeler olacaktır koltukların sabitlenmesi orta tünelin kapatılması ve taban izalasyonu bu haftaki iş programımızda