bende RRC kullanıyorum ve bence hiç motor değişimi yapmayın derim size V8 gibisi yok gerçi benim motorum daha yeni rektifiye oldu ancak V8den çok ama çok memnunum.
ilham vermek açısından aracımın bikaç fotosu:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
RRC v8'lerin zayıf ve oldukça verimsiz bir motora sahip olduğu söylentisi var ortalıkta , yani rektefiye etseniz iş görmez , değiştirlmeli gibisnden konuşuluyor. Sizin aslanı gördükten sonra fikrim netleşti. V8 V8dir arkadaş.
hayırlı satışlar hakan bey. niyetim var gibi, netleşirse rahatsız ederim sizi..
Assasin' Alıntı:
RRC v8'lerin zayıf ve oldukça verimsiz bir motora sahip olduğu söylentisi var ortalıkta , yani rektefiye etseniz iş görmez , değiştirlmeli gibisnden konuşuluyor. Sizin aslanı gördükten sonra fikrim netleşti. V8 V8dir arkadaş.
diğer forumlarda rrc lere gönül vermiş bir kaç kişi var. v8 leri enjeksiyon sisteminden kurtarıp edelbrock karbüratör kiti uygulamışlar ve +25 30 hp elde ettiklerinden bahsetmişler. durum da böyle olunca 3.5 efi 163 hp den 200 hp lere yaklaşıyor ki güzel bir revizyon işlemi ile başarılı olmamaları konusundaki düşüncelerim uçtu gitti.
diğer yandan ankarada ki iyi landçılardan bir usta ile görüştüm. ne dersin bu rrc ler hakkında dedim. demez olaydım. şu elimde ki levye ile döverim seni dedi.
3.5 v8leri kullanmadim ancak 3.9 kendi olcumumle 10.9 saniyede 100 km ye ulasiyor. Fabrika verisi 11.5 saniye. Kesinlikle bir 5.9 cherokee degil ancak yavasta degil 1992 senesi sonucta.
3.5 v8leri kullanmadim ancak 3.9 kendi olcumumle 10.9 saniyede 100 km ye ulasiyor. Fabrika verisi 11.5 saniye. Kesinlikle bir 5.9 cherokee degil ancak yavasta degil 1992 senesi sonucta.