KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gerçi off roadçılar için çamur ve kir olmazsa olmaz ama olsun iç döşemelerin oldukça asil ve modern duruyor.temiz insan açık renklerden kaçınmaz ve sen de temiz bir insansın.sana yazılan tüm yazılara içten ve iyi dilekli cevaplar vermenden belli.umarım güzel günlerde binersin aracına.
gerçi off roadçılar için çamur ve kir olmazsa olmaz ama olsun iç döşemelerin oldukça asil ve modern duruyor.temiz insan açık renklerden kaçınmaz ve sen de temiz bir insansın.sana yazılan tüm yazılara içten ve iyi dilekli cevaplar vermenden belli.umarım güzel günlerde binersin aracına.
tarık maşşallah yapacağım dediğini seri olarak yapıyorsun ; ben aylar önce başladığım bagajı ancak zaman bulup bitirebildim bayramdan sonra fotoları paylaşırım
eywallah kardeşim 2. Sivas yarışlarına hazırlanıyoz
brothers' Alıntı:
tarık maşşallah yapacağım dediğini seri olarak yapıyorsun ; ben aylar önce başladığım bagajı ancak zaman bulup bitirebildim bayramdan sonra fotoları paylaşırım
bagajın hayırlı uğurlu olsun ertan resimleri bakliyoruz elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama daha çooook çalışmamız gerek jant,vinc,hidrolik direksiyon, kilit, ön göğüs düzen. daha sayimmi
yolla kardeşim gözümüz gibi bakar elimizden geleni yaparız land kardeşliği adına çünkü ben land kardeşliğinin faydalarını fazlasıyla gördüm ve diğer landcılarada elimden geleni yaprım.
Laramba' Alıntı:
İyi günlerde kullanın gerçekten içi süper olmuş ama arazide çok kirlenmez mi ?